Tyndslidt

Det er 13. dag i dag – hvor eet begreb har overtaget hele mit verdensbillede – smerter.  Konstante smerter,  voldsomme og mindre voldsomme smerter, sammen med en efterhånden ophobet mangel på søvn, har gjort mig så tyndslidt, at jeg kan høre at min mand har fået den overbærende tone på.  *Det skal gå over af sig selv’ sagde lægen – gå over hvad? Den kinesiske mur? eller Niagaravandfaldet? Det føles sådan.

I aftes var solnedgangen så smuk, men det så også lidt ildevarslende ud; jeg kan ikke huske ‘når solen går ned i en sæk’….eller hvordan det er, i hvert fald stod den op i tåge – hvis den overhovedet er stået op. Tågen er så tæt, at jeg ikke kan se 50 meter væk.

Apropos verdensbillede……….

2014-08-26 20.29.46

morgendis

 

6 tanker om “Tyndslidt”

 1. Smukke farver af solnedgangen og så en betagende kontrast med disen, som filter ud til verden!
  Tyndslidt… tyndhudet… overfølsom… supersensitiv… OG helt uden filter, for det er forsvundet i sindets tåger….
  Fordi alle ressourcer er i brug for at overkomme livet … uanset årsager til de umulige odds, er resultatet det samme…
  Og tiden går alt for langsomt frem mod den lovede bedring…..
  Knus!

  1. Hvor er du sød, Anne – tak! Jeg skal ned til lægen kl 14 – så må vi se; hun nævnte noget om røntgen.
   Men det er jo ikke noget livstruende jeg fejler, kun livskvalitetstruende, hvis man kan sige sådan. Jeg ved godt at man ikke selv kan vurdere det, men jeg er ikke pivet – jeg hørte min mand sige det til en nabo i går – og naboen sagde ‘næj, hun æ et jen av de pyllert’! Større kompliment kan man ikke få her omkring!

   1. Næh det er en god jysk underdrivelse…
    Og livskvalitet er altså også en faktor, vi må tælle med under udregningen af velbefindende!
    Håber en undersøgelse kan give dig nogen tålelige løsninger… Slidgigt er noget L…!!!

 2. Åh altså, hvad skal jeg dog sige? Jeg har selv lige været igennem min del, men sammenlignet med dig er det lige før, jeg føler mig heldig med min brystkræft, for smerter må virkelig være det allerværste. Selvfølgelig er forskellen også, at det ene nok er mere livstruende end det andet, men smerter er virkelig noget, jeg frygter.
  Jeg synes, du er sej! – Og jeg håber det bedste for dig.

  1. Tak Ellen, jeg tænker nu at angsten må være det værste, også værre end smerten. Det viste sig i dag ved en undersøgelse, at jeg har nervebetændelse i ryg, hofte og ben – så der var en grund til at det gjorde så forfærdeligt ondt. Det er kommet fordi nerverne har været klemt så længe. Nu har jeg fået nogle indsprøjtninger, bla én med binyrebarkhormon, så nu lindrer det. Jeg skal nok blive god igen, men operation, det undgår jeg ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.