Tusind tak!

Jeg skrev i går, onsdag, at mit lille barnebarn skulle opereres på onsdag – jeg skulle have skrevet om en uge, men tænkte ikke på at det kunne misforstås.

Jeg er meget rørt over alle de smukke, varme hilsener og tanker I har sendt, og jeg skal hilse fra min datter og sige så mange tak – de kan sagtens vare en uge!

Hun har givet mig lov til at forklare hvad han skal opereres for. Han er født med et kranie, der er vokset forkert sammen. Trigonocefali hedder det. For at hjernen kan få plads til at vokse, skal kirurgerne åbne kraniet og indsætte nogle plader til erstatning af de, der mangler. Hvis I googler navnet, er der både diagnoser og videoer af lidelsen.

Solopgangen i morges.

2014-10-30 07.46.15

Ved udsigten til nattefrost – ha, det var 5 graders varme – klippede jeg nogle roser, Souvenir de la Malmaison, og satte krølpilegrene i for at agere støtte.  De er næsten smukkere nu, hvor der ikke er så meget andet.

2014-10-29 14.58.46

10 tanker om “Tusind tak!”

 1. Åh hvor jeg synes at du og familien er hårdt ramt!! Ønsker alt det bedste for både barnebarnet og dig – forhåbentlig viser jeres bekymringer sig at være unødvendige.
  De bedste hilsner
  Henriette

  1. Tusind tak, Henriette – tjah, man kan godt sidde i de mørke nattetimer og spørge sig selv, om der er en mening med det. Jeg skal nu nok klare mig, det er bare smerter.

 2. Se, så er jeg på hjemmebane.
  Min brors barnebarn på snart tre har været igennem turen for (allerede) et par år siden.
  De bor i Københavnsområdet, og hvis der er behov for forældresnak er jeg helt sikker på at min niece og hendes mand stiller op (måske kender de allerede hinanden?). Du siger bare til.
  Det var netop ham jeg havde i tankerne, da jeg skrev sidst.

  1. Tak Ellen – jeg vil give tilbuddet videre. Der er heldigvis så dygtige læger, der udfører den operation hver uge – han er helt sikkert i gode hænder. Han er bare så bittelille…

   1. Lidt brutalt: Jo mindre de er, jo bedre resultat..
    Og jo sværere at stå på sidelinien med. Fordi de netop er så små…

    Jeg må trække lidt i land.
    Grandnevøen er ikke opereret for Trigonocefali men for lambdoidea, som er en tilsvarende lidelse, bare bagude i kraniet. Operationsangsten må være nøjagtig ens, det er umenneskeligt at være pårørende til….

    1. Ja, der er ingen forskel, og du har ret; vi har alle antenner ude når det er hovedet. Vi venter bare på at det bliver overstået, godt overstået. Så kan livet begynde igen.

 3. Tænk … det lyder ikke særlig pænt at sige det, men jeg er helt lettet! Jeg forestillede mig nemlig umiddelbart, at det var en svulst, og i den sammenhæng er det vist bedre at have trigonocefali … men det ændrer ikke på min fulde forståelse for jeres nervøsitet, og jeg ønsker jer stadig held og lykke og håber på en veloverstået operation af den lille fyr.

 4. Ja… det har da givet spekulationer….
  Trigonocefali kan der opereres for… vel en proces mens han vokser?
  Jeg tilslutter mig de øvrige kommentarer og medfølelse for lillefyren og alle i familien. De bedste ønsker for et godt forløb.

  1. Det skulle heldigvis være nok med én gang – det ville næsten ikke være til at holde ud, hvis det var mere.
   Tak Anne, for din omsorg. Hvordan går det med Brandeblusen? Den Lerwick (?) er SÅ flot!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.