trekvartvejs…

Jeg tror ikke det ord findes, men jeg er sikker på I forstår om lidt. Når man har lavet det halve af et projekt, er man  halvvejs – ergo må jeg være trekvartvejs, når jeg har lavet 3/4 af det arbejde, det var at tømme 16 kasser for jord og sætte dem op på en ny måde – og fylde dem med jord igen.

Billedet her er taget ved 4-tiden om eftermiddagen, og tænk, jeg glemte at tage et billede da jeg var færdig. Øv. Jeg tar eet i morgen, så I kan se forskellen.

I ‘rummet’ i midten skal der sås græs. Jeg vil løbende plante bedene til med græsser og stauder.

Rhododendrum-bedet blev gravet ud i sidste uge, og ser ud til at blive godt. Det er lidt underligt at give så mange penge for planter og spagnum, og vide at der går et halvt år før der kommer blomster.

Jeg var nødt til at grave artiskokken op – den var ellers så flot! Men den er da også ret pæn i vasen. Jeg dyrker dem kun for at nyde synet; synes smagen er stærkt overvurderet…

Nyindkøbt garn til nye projekter… kun det tykke…

mere nyindkøbt garn… det tykke og det tynde blå…

og foreløbigt sidste billede af nyindkøbt garn…. det er faktisk kun det tykke, der er nyt – det andet er garn jeg har fundet frem på hylden, som skal bruges sammen med. Det nyindkøbte er fra Yarnlovers, Malabrigo, type rasta til pind 10. Jeg glæder mig til at vise hvad jeg har gang i!

Pragtfuld gave fra min søde unge nabo – 50 løg af mine yndlingsblomster, vibeæg. Bare fordi jeg har hjulpet lidt med hendes have…..Koglen faldt ned under stormen for nylig, jeg gemmer dem til jul – de er så dekorative.

 

 

 

 

xx

 

xx

10 tanker om “trekvartvejs…”

   1. Åh kender det – der med tandlæge – yark! Stor morgen krammer fra heden – det er mørkt mørkt derude – dagen er begyndt med alle dens lyde – trygge lyde. Måske skulle man efteruddannes til tandlæge??? Du er så ung – du kan nå det endnu!

    1. Du er tidligt oppe! Så er det ikke dig jeg skal spørge om råd; jeg vågner hver dag ved 5-tiden, det er der ikke meget sjov ved når det er mørkt – hvad kan jeg gøre? Kl 9 om aftenen sidder jeg og falder i søvn over strikketøjet, så går jeg hen til computeren og surfer lidt, men halvti MÅ jeg bare i seng – og så forfra igen grrr…
     Bortset fra lønnen, ser jeg ikke meget tiltrækkende ved at være tandlæge, og så er jeg 80 inden jeg er færdig til at praktisere – det går vist ikke…..

     1. Hej Bente – nej det er ikke mig du skal spørge – men jeg er ikke god til at falde i søvn eller hvile mere om aftenen – så jeg roder rundt hen ad til midnat – går jeg i seng før – vågner jeg midt nat – det er nok et alderdomstegn.
      Jeg kom til at tænke på da jeg skrev til dig – vi har jo fornylig været ude og sejle på Silkeborgsøerne – og der er et ægtepar på 95 – der har en stor rhododendronhave – og de har en ungarbejder på 72 i arbejde ! Og jeg kender ingen med så meget krudt i numsen og med en vilje så stålfast – der altid altid – får det bedste ud af det du har at gøre med. Hatten af for dig Bente. Men det var nu også lønnen jeg tænkte på.

     2. Kære Kirsten.
      Jeg vil da ikke håbe at det er et alderstegn ikke at kunne ‘sove igennem’- det går nok om sommeren, når det er lyst kl 4, men om vinteren synes jeg ikke det er så fedt at vågne så tidligt – jeg kan jo ikke gå i haven iført pandelampe!
      Jeg har overvejet at tilbyde min assistance til ældre haveejere, men det er alt for hårdt for min ryg. Her kan jeg arbejde et kvarter ad gangen, og så sætte mig lidt. Tak for din evige tro på mig og mine skøre indfald!

 1. Trekvartsvej er et godt ord, det giver ro, du er næsten færdig. Utrolig hvor meget du laver i din lille have, du er bare flittig, og så også en sød nabo, det er rart at vide.
  Har lige læst din kommentar, god bedring med tænderne.

 2. Hold nu op Bente, sikke et kæmpe arbejde, du har været igang med. Jeg er sikker på at resultatet bliver superflot, men det må have tæret slemt på kræfterne. Jeg glæder mig allerede til flere billeder næste år.
  også skønt garn, du viser os, du er bare fantastisk til at sætte farver sammen! Jeg var til Strikkefestival på Fanø sammen med fire veninder forrige weekend, det var super hyggeligt, og vi fik set og rørt ved meget lækkert garn, og der kom selvfølgelig også noget med hjem.
  Jeg håber, der kommer billeder af dine strikkeprojekter på et senere tidspunkt.

  1. Det har været et stort arbejde, men nu er det næsten ovre. Godt, for i dag strejker min ryg! Jeg har vist også drevet rovdrift på den.
   Jeg bliver helt nervøs for om jeg har spændt forventningerne for højt ved at vise garn og skrive at jeg er ved at lave ‘noget’ – det er ikke noget særligt i første omgang – senere bliver det, håber jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.