Tralalalalala

Jeg har fået tilsendt lækkert garn fra Birthe, og Ruth (Mathilde i Viborg) har været her med en masse dejligt ‘legetøj’ til at strikke sammen med, så nu skal jeg bare sætte det sammen til en hel masse Brandebluser. Det er jo et fantastisk arbejde, sjovt, udfordrende – det gir en følelse af at solen skinner, jeg vinder i lotto i dag, Mexiko  bliver verdensmestre i fodbold, sommeren varer til oktober med regn om natten —– er det ikke fedt?

2014-06-27 07.21.36

2014-06-27 07.20.27

og så kom jeg til at se ud i haven; se hvem der stod i betænkelig nærhed af mit rosenbed…….og da jeg med raske skridt fik hende genet ind på plads (hun er ikke en skid bange for mig) kom moren og sagde sin mening om den sag – og det var højt!  Jo, det tegner til en perfekt dag!

2014-06-27 07.55.55

2014-06-27 07.58.17

8 tanker om “Tralalalalala”

 1. Fantastisk garn! Håber du er nu glæd hele sommeren. Jeg fik en stor sommerblomst fra garnudsalg igår og føler det samme! 😉
  Meget meget søde dyr i har. De ser ud at de sover hele tiden 😉
  Solskinshilsen Ursula

  1. Tusind tak, Ursula, ja – jeg er glad, men jeg får travlt, jeg skal jo have strikket en hulens masse inden strikfestivalen den 28.9.
   Dyrene er både søde og rare, og ganske fredelige. Her har det lige regnet, men for lidt….

 2. Det ser utroligt lækkert ud – det gør den lille med pandehåret også, men hun er garanteret et skarn i en prydhave 🙂

  1. Det er utroligt lækkert garn – og jeg fristes også til at lave garn af hende, men det kan ikke lade sig gøre, med mindre det er et gulvtæppe du vil strikke – det er så stridt!

 3. Synet af så meget lækkert garn, giver da kløe i strikkefingrene
  Spændende, hvordan du kombinerer det..
  Jeg er jo fra byen, så jeg har en sund respekt for horn af den længde!!! Håber dine roser overlevede….

  1. De lange horn sidder på Tonje, som er én af vores ældste, en 10 år gl. ko med et utroligt roligt temperament – hun kunne ikke drømme om at gøre mig noget. Men der kunne fx komme én bagfra og skubbe til hende, så man skal ikke være dumdristig, men se sig for.
   Og garnet, ja det gør mig nærmest lykkelig!

  1. Jeg strikker på livet løs, og det ser lovende ud – men det er også svært at sætte dem sammen, der skal strikkes mange prøver!
   Tak for din omsorg for mine roser – er hun ikke bare dejlig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.