Terrorister

Vi har fornøjelsen af at have 2 katte; Karla, en sort ‘britte’ og Misse – en lille gul hankat. I begyndelsen var hankatten meget bange for Karla, og vi måtte hele tiden sørge for at have dem inde hver for sig, hvis de skulle have mad. Nu har krigen taget en drejning, her efter ca et halvt år, er rollerne byttet om. Se denne grumsede billedreportage fra krigens virkelighed: (klik på billedet for at forstørre.)

2014-12-13 09.30.18 2014-12-13 09.33.12

2014-12-13 09.34.13 2014-12-13 09.34.52

Mig? jeg gjorde da ikke noget…….

Nu , hvor magtbalancen er skiftet, må krigen udkæmpes på en anden front, så Karla har rettet sit skyts mod mig; vi lægger vores tøj på badeværelset på en bænk når vi skifter – det vil hun bogstavelig talt skide på: lige så fint afbalanceret lægger hun sin lort på toppen af MIT, og kun mit tøj ! Og hvis der af gode grunde ikke er noget af mit tøj, finder hun et par af mine sko, og pisser i dem! Det er så raffineret – jeg opdager det ikke før jeg stikker foden ned i det våde  ildelugtende! Det gjorde jeg så kun én gang, men nu går jeg og venter på hvad det næste terrorangreb bliver…..

 

8 tanker om “Terrorister”

 1. Grusom hævn! Er det da dig, der tillod Misse at flytte ind?
  Jeg kan ikke huske, at vores kat gjorde noget i den retning… Men at den kunne sidde på wc brættet og levere på rette sted!!
  Kan man få sit tøj til at blive normalt igen en efter sådan en mishandling? (den lå lige for!)
  Du må have nye vaner for tøjhenlæggelse og fodtøjsanbringelse!!!

  1. Ja, det var min søns, og da de flyttede til Beirut, sprang aftagerne fra i sidste øjeblik – og så stod vi med kræet! Den er så sød, og noget mere omgængelig end den sorte. Men man (vi) sælger/bortskaffer jo ikke bare dyr.
   En gang vask med forvask tager lugten.

 2. Uha, den krig er ikke god.

  Katte er så umulige at opdrage, når de først har fået sådan nogle tendenser….
  Vi har været nødt til at vælge den værste løsning, da vi havde et tilsvarende problem engang :'(
  Jeg vil (med bankende hjerte og rystende hænder) vente på fortsættelsen på jeres drama…

  1. Det er ikke til at vide hvad det ender med, vi håber jo at Karla accepterer tingenes tilstand – det er da gået fra ‘pelstotter over det hele’ til skrig og skrål – er det ikke et fremskridt?
   En dag for ikke så længe siden, ville jeg redde Misse fra et voldeligt overfald ude i haven; jeg gled på en træbro og havnede i bækken!!!
   Jeg slog min skulder og har døjet med den siden, men ellers har det set topmorsomt ud, det er der ingen tvivl om!!

 3. Det lyder som om der er behov for fredsforhandlinger, hvis ikke det skal gå helt i l… for dig! Kan Karla bestikkes? Hun lyder jo ikke som den mest selskabelige brite, men lidt ekstra opmærksomhed og privilegier kunne måske hjælpe, når du har inviteret sådan en lømmel ind på territoriet 🙂 Desværre har katte en fantastisk hukommelse og stålsat vilje, når det gælder den slags ting. Vi blev for år tilbage adopteret af et par katte i nabolaget, og det endte med, at vi overtog Otto, da Felix ældstekat blev tvunget hjem tilstrækkelig tit – Otto sad simpelthen altid uden for vores dør og peb – så evindelig returnering blev opgivet 🙂

  1. Situationen er yderligere tilspidset; vi hørte skrig og skrål i aftes, og lidt senere kom Misse ind, stærkt blødende. Den har været på badeværelset i nat, men vil ikke tage vand eller føde til sig. Vi kan ikke komme til dens mund, så vi har besluttet at køre til dyrlægen i morgen tidlig. Der er foreløbig intet spor efter Karla – jeg har været ude at lede. Det er ved at blive noget belastende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.