Tandlægeskræk ? ikke her!

Efter halvanden time i stolen hos en gudesmuk ung tandlæge – quinde – er jeg menneske igen. Nu skal de sidste nætters Marathon vandring  indhentes, så jeg nøjes med mere tulipandokumentation:

2014-04-22 14.02.49 2014-04-22 14.03.08 2014-04-22 14.04.33

Jeg er fuldstændig vild med dem, og nu begynder de spidse, mørke at vise farve – eller var de lyserøde? det vil vise sig……… husk at trykke på billedet, så bliver det stort.

2014-04-22 14.03.21

6 tanker om “Tandlægeskræk ? ikke her!”

 1. Kære Bente
  Bedre sent end slet ikke – god bedring !!!!
  Sikke nogle flotte og ikke tidligere sete tulipaner-glæder mig til at se deres videre udvikling.
  Kh Anne som høster ros for sin høstak jakke – også igår i den lokale garnbutik her i Svendborg

 2. Det er sgu sjældent at man ligefrem ser blogindlæg, hvor tandlæger bliver betegnet som gudesmukke – det er nærmere det modsatte, hvor tandlægeskrækken har sploeret deres dag 🙂

  Apropos gudesmuk, så er de tulipaner dælme flotte!

  1. Ærligt, hun ER smuk – og at hun så tager min nervebetændelse hokus pokus, gør hende nok ikke grimmere. Tak for rosen til tulipanerne, jeg er sgu også lidt stolt af dem, som man måske har bemærket…

 3. Dine tulipaner er fantastiske. Køber man dem her i Dk eller er du ude i verden efter dem?
  Har sat mange løg i efteråret, og glædede mig til foråret, men jeg blev snydt – af rådyrene, og jeg har måske i alt 20 stk at kigge på, resten er ædt, men jeg kan da se hvor de skulle have været !
  Har du et godt råd til mig, om jeg kan gøre noget for at holde dyrene væk, (og det skal ikke være hegn), eller mon jeg bare skal opgive og acceptere, at det ikke dur her hvor jeg bor, lige nabo til skoven. Resten af året nyder jeg jo at se dyrene lige udenfor.

  1. Hej Birte. Jeg har købt tulipanerne hos Isabella Schmidt, det har jeg gjort i flere år – jeg har rigtigt gode erfaringer med hendes blomster, også georginer.
   Jeg har 2 store hunde, og hvis det ikke var for dem, som ellers er meget fredelige, havde jeg nok ikke nogen tulipaner. Vi bor nemlig også til skov på 2 sider. Jeg har før hængt råuld i mine æbletræer, det hjalp, men om du kan komme til at hænge duske af uld, gerne med meget lanolin i, der hvor du har lagt dine løg – ja, det ved jeg jo ikke. Jeg har også hørt om nogen, der hænger klude dyppet i hjortetakolie op – det stinker (!) og siges at holde rådyrene væk. Det er et dilemma, vi vil jo s gerne se dyrene; vi fodrer dem sågar om vinteren. Om det er derfor de ikke spiser mine tulipaner – tjahh…mvh Bente

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.