Tak Tak Tak !

-for alle ‘opbakningskommentarerne’ – det varmede utroligt!

Det er lidt af en blandet landhandel i dag; billederne af garnet fra i forgårs, billeder af det røde silke sjal, som er færdigt – og en solopgang til at starte på. Det er helt magisk når strålerne bryder igennem!

2014-08-23 06.24.12

 2014-08-23 06.22.32

2014-08-23 06.22.51

Noro garnet fra Lisbet skal bruges til kits til festivalen – det er ikke noget jeg skal svælge i selv! Kun noget af det, men derom senere.

2014-08-21 14.16.44

2014-08-21 14.16.01

14 tanker om “Tak Tak Tak !”

 1. Lige mine farver – og jeg får heldigvis snart tid til i den “mørke” tid at sidde og nørkle med garnet jeg købte ved dig sidste år – det glæder jeg mig til – rigtigt meget :0)

  1. Hej Kirsten; du har da ikke fået farven byttet endnu, har du? Ja, det gode ved den mørke tid er at der ikke er en masse der råber efter én- haven, bærrene, grøntsagerne osv , så det ser vi frem til, trods alt. Men først lige et par måneders sol, tak!

   1. Jo jo jeg fik farven byttet og andet mønster med hjem, da jeg var ved dig sidst – og sol og varme – moderat – ja tak – gerne en dejlig sensommer.

 2. Hvor er jeg glad for at du bestemte dig til at vise garnet igen.
  Det ser rigtig godt ud.
  Jeg er helt vild med sjalet, det er røget direkte i inspirationsmappen.
  Hvad angår hadske, anonyme kommentarer: Vi der kommenterer er gæster i DIN blog og du kan derfor med rette forvente at vi opfører os ordentligt.
  Jeg ville personligt straks slette sådan en kommentar. Skulle vedkommende fortsætte sin fremfærd kan du overveje at blokere for anonyme kommentarer eller at indføre godkendelse af alle kommentarer.
  Personligt elsker jeg at lade mig inspirere af andres garn- og strikbilleder. Det gør ikke min glæde ved billederne mindre at jeg hverken har råd, tid eller lyst til at eje det altsammen.
  Hvis jeg (det er aldrig sket) skulle ‘falde ind’ på en blog, jeg syntes var pralende – så ville jeg da helt enkelt lukke ned for den og aldrig komme der mere.
  Vis ENDELIG flere billeder, fortæl endelig videre – egentlig ret elementært, min kære Watson.

  1. Tusind tak, min kære Sherlock, øhh Ellen – det er så dejligt at få sådan en opbakning. Jeg godkender alle kommentarer før de bliver offentliggjort, derfor kom den også direkte ud i cyberspace, men desværre ikke før jeg havde læst den! Mon ikke jeg får hård hud overfor sådanne fjolser, det er 2. gang, men første gang var det ikke så perfidt. Nu når jeg har dig: hvornår kan vi se dig i tv? Det glæder jeg mig til. kh Bente

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.