Tag selv bord

Forleden dag fik jeg øje på vores kattekilling, Futte, den havde lagt sig tilrette i fuglehuset!

Fyh, fyh, slemme slemme, ruske, piv piv – nu skal mor nok sørge for at du aldrig kommer derop igen!

Flette, flette, arrangere et fuglebur i fugleburet – garanteret kattekillingesikret! Se så her, i eftermiddag – hvad gør jeg nu?

2014-05-22 15.59.55

8 tanker om “Tag selv bord”

 1. Vores havefugle er klog og kommer i ikke i nærheden af katten, når de har unger. De driller vores røde fuglejæger Erik meget. Han ser på dem som fløter og bag ham fodrer mor helt i ro sine unger eller fuleforældrene flyver meget tæt over hans hoved og larmer frygtelig. Det kan Erik ikke lide. Så vorsvinder han hurtig under piletræet og får fred og ro. 😉
  Altså: Bliv rolig! Dyrene klarer det selv!
  Kh Ursula

  1. Tak for de trøstende ord – jeg elsker mine fugle og fodrer dem året rundt, så jeg har utroligt mange. Jeg nyder deres sang fra tidlig morgen, og kan næsten ikke bære at jeg har sådan en lille satan i haven også! Men I har nok ret, jeg kan ikke gøre noget ved det, selvom vi leger med tanker om at sætte strøm til en død fugl og lade Futte få stød – tihi, det kunne se sjovt ud………..

 2. Mon ikke han ligger der, fordi han syntes det er hyggeligt…ligesom i din strikkekurv..Den charmetrold..
  Men jeg har også en ellers meget sød kat, der af og til kommer stolt og højt miavende hjem med en fugl,på trods af at den bliver meget upopulær..engang kom den med en spætte,da blev jeg rigtig meget sur på den….. Men den var bare super stolt,… jeg tror ikke, at der er noget at gøre, så jeg trøster mig med,at der nok er noget i vejen med de fugle den kan fange…hmm.

  1. Tjah, i denne uge er det unger der lige er ‘fløjet’ fra reden – jeg har endda holdt ham inde i 2 dage for at stæreungerne kunne få ro til flyveøvelserne.
   Der vil nok være nogen, der synes at man ikke kan have kat hvis man er fugleelsker, men så vidt vil jeg ikke gå. Jeg vil holde øje med kalorius når der er unger der skal fra reden, og så må naturen gå sin gang resten af tiden. Tak for kommentaren.

  1. ha ha den kære Futte elsker vand – den går frivilligt ned i vores bæk og står og drikker vand – jeg er bange for at det vil virke ‘som at sprøjte vand på en gås’ !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.