Strikketøjeri

hvor mange ‘strikketøjer’ må man ha gang i?

et udviklingsprojekt, et ide´projekt, ( kommer faktisk før udviklings), et tv-projekt ( ikke til at have med i tv, som nogle bloggere ‘gør’ i, men til foran tv’et ), et pligtprojekt, noget man engang har lovet … et udstillingsprojekt (noget man skal strikke til en udstilling), et sommerprojekt (noget sommerligt af bomuldsgarn eller hør eller silke), et vinterprojekt ( tykt, varmt, af uld eller alpaka)

– jeg kan tælle mig frem til, at jeg ikke overtræder kvoten, snarere tværtimod – der er plads til et par projekter mere; må man ikke også have et ‘for sjov – projekt’ ? eller et ‘fortrydelsesprojekt‘, eller et ‘optrævlingsprojekt’ ( det er måske det samme?) jeg prøver lige at markere dem jeg har gang i; 4, fire!!!!   Come on, fruhein – der er plads til forbedring…………

2014-05-14 19.19.48

2014-05-27 06.41.34 2014-05-28 07.50.47 2014-05-28 07.50.21

Hov, jeg glemte ‘ikke helt færdig – projektet’ – det gir 5…..

2014-04-16 09.54.12

 

8 tanker om “Strikketøjeri”

 1. Siger man ikke at rigtige strikkere har gang i 7 projekter … mindst???
  Jeg vil helst ikke have gang i mere end 3-4 stykker, ellers stresser jeg over at vælge! Men et tv-strik, et fordybelses-strik, et letvægts-strik… Og så er der min Norske Stjerner sweater, der er lagt på hylden…. det er ikke en UFO, den venter bare….

  1. ork, så har jeg jo langt endnu! Nej, helst ikke flere, så bliver jeg også stresset, eller får dårlig samvittighed, ufo’er duer ikke!

 2. Så er jeg en “rigtig strikker”! 🙂 Når det er alt for mange projekter på en gang bliver jeg meget stressed. Jeg kan god lide at færdgstille strikkede ting, tag de selv i brug eller har de som gaver.
  Hilsen Ursula

  1. Jeg tror at de fleste af os lader sig friste til at begynde på noget nyt, inden vi er færdige med det vi har gang i…det er en del af glæden ved at være kreativ. (hader det ord, det er så fortærsket).
   Det er så dejligt at give hjemmelavede gaver, og dejligt at tænke på modtagerens glæde mens man strikker. kh Bente

 3. Jeg er osse en rigtig strikker – jubiii!
  Har lige nu gang i så mange at jeg ikke starter flere (næsten) før et (eller flere af) de igangværende er færdige. Jo, det lyder rigtigt med at FOR mange strikketøjer stresser.
  😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.