Stormvejr…

2014-04-07 10.52.19

Her gik jeg og glædede mig over at ‘lave have’, og var glad for at vejret tydeligt gik mod sommer. Se de dejlige rabarber en nabo kom forbi med! Så kom der foreløbig 5 dage med stiv kuling – og hvad kan man så lave?  Gå rundt og være frustreret over vejret – dumt! Begynde på nyt strik – glem det – jeg kan ikke være kreativ når jeg er frustreret! Rydde op – er gjort! Flytte rundt – yes! Drømte forleden nat om, at det store billede hang over sofaen – det måtte prøves! Men så skulle tæpperne byttes om – selvfølgelig! Alle møbler skulle flyttes før jeg kunne det – føj, hvor jeg svedte!

20160419_191136

Og puderne skulle også flyttes om – det var hurtigt gjort. Jeg skal lige vænne mig til det – ellers må det gøres om!

20160419_191200

Da jeg fik dejlige gæster i lørdags, havde de tomatplanter med – fedt! Men forestil jer lige at sætte dem ud i kulingen!

20160419_191302

Dejligt at vinduerne vender mod syd – jeg skal bare lige potte dem op i større potter, så kan de fint stå og vokse sig store og parate……

10 tanker om “Stormvejr…”

 1. Hvor er det smukt og hvor ser det godt ud – i mine øjne er farvekombinationerne helt helt perfekte – og varmende i sindet helt ind.

   1. Og dejligt at se, du har så dejlige naboer – og bliver forkælet – det er bare så dejligt at se!

     1. Kære Bente – hvis du vil til at flytte rundt igen – kan du jo placere billedet midt over sofaen og så have det med tulipanerne på en modsat væg i nærheden og så placere et par stykker af dine fantastiske puder – med ditto farver i sofaen – så siger det pang! Og jeg tror at du er lige så glad for farver, som jeg er. Det fine billede med de lyseblå farver – vil også være en mulighed. Rigtig dejlig dag til dig Bente og en herlig week end.

     2. Hej Kirsten.
      Tak for dit engagement i min indretning; det er så sjovt at høre andres mening! Jeg hænger aldrig et billede midt over en sofa, og i dette tilfælde har placeringen også et praktisk formål, nemlig lampen. Jeg går og mærker efter………
      og god weekend til dig og dine.

 2. Du har gjort det igen, bare så smukke farvekombinationer. Måske er det meget godt med et par dage indendøre, inden du starter ude igen.

 3. sikke en god ide at flytte billederne giver lige lidt mere harmoni og balance i farverne. Det vejr altså – i dag var det skønt at arbejde ude i haven klippede roser – og så sidder jeg her og læser at der kommer slud og sne i weekenden – nu må det altså godt stoppe. Mine tomater står også stadig i vinduet på mit arbejdsværelse og blomstrer – det ender med at jeg får tomater inde i år.

  1. Det er april – det må jeg minde mig selv om hver dag! Mine tomatplanter vokser også i rakettempo – men mon ikke varmen pludseligt kommer?
   Det med mere balance i farverne er jeg ikke helt enig med dig i, endnu – den røde sofa er blevet bleg af det store billedes rosa farver…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.