Stor ståhej for ingenting….

Det er loppemarkedet jeg hentyder til; et lille marked der bliver delt i tre, kan kun blive en skuffelse.  Nå, men sådan er der så meget…..

20160612_104137

Min elskede lille Villestrup rose har overlevet angreb af gåsebiller, lus og myrer – tørke og vind har heller ikke kunnet slå den ihjel – utrolig rose.

20160612_114123

Jeg har rykket bænken 5 meter tilbage  (i forhold til billedet herunder) og lavet et lille skygge/skov bed. Der er sat hosta, hydrangea, bregner, storkenæb og alunrod. De ‘sjove’ kæppe rundt om bedet er kun for at holde på de sække muld jeg har hældt ud. Det er min plan at lave skovhave i hele området under granerne, men min finansminister har lukket for flere plantekøb. Det er også bedre at plante om efteråret.

20160601_213139

3 tanker om “Stor ståhej for ingenting….”

 1. Hvor er det en smuk rose, jeg kan godt forstå, at du er glad for den. Godt at gåsebillerne ikke helt har ødelagt den. Vi har også haft besøg af uhyggelig mange gåsebiller i år, så jeg frygter for vores græsplæne, den har før været hårdt angrebet.
  Ærgerligt at loppemarkedet ikke levede op til forventningerne. Du må du prøve et andet, når lejlighed byder sig, jeg har indtryk af, at der er rigtig mange markeder på Fyn om sommeren😊.

  Tak, Ulla – Problemet med markederne er at jeg ingen bil har.Jeg kunne godt leje én, men så skal jeg sælge mere end i lørdags – ellers er det rent underskud.
  Det var jo et helt almindeligt loppemarked, hvor jeg benyttede chancen til at præsentere det jeg laver. Jeg havde bare regnet med at der var mere end 6 borde….

 2. Du må sætte dig selv på aktier – eller noget i den retning! For et nøgle spændende garn eller lignende skulle der vel nok være behjertede sjæle i nærheden, der ville transportere dig og dit gods til og fra et marked i ny og næ! Det er vigtigt at komme ud, så folk véd, du er der, så jeg håber, det lykkes på én eller anden måde.
  Jeg er jo i Holstebro, men kan godt levere nogle hostaer, og vist også et par bregner😊 Men det er nok bedst til efteråret.
  Den nye brande-bluse er smuk…

  Tak, Hanne! Aktier?! til kurs ? hihi, men du har da ret, jeg skal have opdyrket en bekendtskabskreds, som vil være med til sådan noget med betaling i naturalier. Hostaer og bregner til efteråret – det vil jeg elske!!

  1. Hvad med kurs-glæde?!
   Du kunne også gøre gengæld med et lille eksklusivt kaffe og kager-med-frugt-fra-haven-selskab. Jeg kan også godt levere rabarberplanter, hvis du ikke allerede har😊
   Tak for fine, stemningsfulde billeder. De gør sig, selv om det er svært med farver på skærmen!

   Tak Hanne, for de opmuntrende ’tilråb’ – rabarbertærte kan jeg servere!!!!
   jeg er ved at skrive en liste med ideer….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.