Stor beslutning…

Jeg lovede sidst at fortælle og vise hvor jeg sover nu, hvor jeg har nedlagt soveværelset i stuen. Jamen, der var lige et indhak i køkkenet, beregnet på en lille spiseplads, tror jeg – der har jeg stillet min nye sovesofa! Jeg nyder hver dag at jeg fik den ide; nu har jeg 2 stuer hvor jeg kan boltre mig uden at det ser ‘crowded’ ud – og jeg kan vise kunder ind i stuen uden at spekulere på om sengen er redt. At jeg så sover utroligt godt i den nye seng, er et ekstra plus. Og som én af mine venner sagde : ‘der er aldrig langt til room service’.

Jeg fandt 2 gamle rammer i en rodekasse; de er af træ, og ret søde, synes jeg. Den ene passer lige til 3 billeder jeg har af min elskede kat Frede. Frede lever ikke mere, men minderne er sjove, og mange.

Tilbage til den store beslutning: Jeg vil af med mit billede!

Ja, det her, som jeg har elsket så højt i 20 år, så jeg troede det skulle følge mig i graven :0) Det bestemmer alt for meget i min indretning, og i virkeligheden er jeg ‘vokset’ fra blomsterbilleder. Jeg vil gi mig selv lov til at være mere vild – det var sgu blevet for pænt, og de tæpper der passer i farverne, er ikke kelimtæpper, efter min opfattelse!

Jeg tog nogle billeder til inspiration for mine akvarel-øvelser, tænk hvis man kunne forstørre det 10 gange…….

 

 

 

8 tanker om “Stor beslutning…”

 1. Godt fundet på med sengen, jeg er ofte så bundet af, hvordan møbler mm plejer at stå.
  Jeg synes det er et meget smukt maleri, men måske er din store beslutning, blot en fortsættelse af alle ændringerne i dit liv.
  Så er jeg bare spændt på, hvilket tæppe du så vælger?
  Glæder mig allerede til de næste billeder fra din smukke stue.

  1. Hej Marianne.
   Du har fuldkommen ret med hensyn til at beslutningen blot er en fortsættelse af en masse ændringer. Mens jeg gik og spekulerede over de ændringer jeg havde lavet, og dem jeg havde LYST til at lave, gik det op for mig, at jeg var på gal vej! Jeg har altid gjort hvad man forventede af mig (sådan da) men nu skal det være slut! Der kommer flere forandringer, bare vent og se….

 2. Udvendige forandriger skubber ofte til nogle indvendige i processen…
  I hverdagen kører vi vist alle lidt på autopilot… Og pludselig står noget i vejen… hop over, uden om, under, lav om?
  Der er grøde i dig kan jeg se… God vej videre.
  Og så vil jeg lige sige, at jeg ikke kan se dig ( som jeg har mødt dig) i det maleri. Snarere en dristig akvarel eller a la Henry Heerup???
  Knus.

  1. Hej Anne.
   Hvor er du en klog quinde – det har jeg nu altid syntes!
   Jeg tror det billede var kommet til at betyde noget for mig af meget private grunde, og du har helt ret i at der skal mere skævhed til!
   Jeg er så spændt på hvad I siger, når jeg har fået mine 2 nyindkøbte malerier op at hænge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.