Sommerferie..

20160527_181708

Jeg har været på ferie – sådan noget kan vi velhavere jo ikke meddele på forhånd – så er huset tømt for designermøbler når vi vender hjem! Godt jeg ikke har det problem, men der kunne være dem, der kunne finde på at gå ind og kigge, for en sikkerheds skyld…

20160527_154134

Jeg har været på Nordsjælland, nærmere bestemt i Espergærde, hvor min søn og svigerdatter og 3 børnebørn bor. Og hvor bor de dog dejligt; inde i skoven, 1 km til Øresunds dejlige badestrand og med en stor, stor have til.  Ved I godt hvor fantastisk sådan en blåregn dufter?

20160529_140644

Ikke engang en fjerdedel af haven, og med skov hele vejen uden om…

Vi var både i planteskole, Karoline Mathildestiens, hvor jeg fik 3 forskellige violfrøstjerner og et par små digitalis. Dejlig naturplanteskole. Vi var på Rungstedlund, Karen Blixenmuseet. Jeg har alt hvad der er skrevet af og om hende, og havde været der for 25 år siden, men det var dejligt at gense det. Og denne gang så jeg også hendes grav under parkens største bøg.

20160529_124714

Vi var også i Hillerød, hvor Frederiksborg slot ligger utroligt smukt ved søen. Jeg var i Hillerød og daske en hel dag; her købte jeg en hakkenål; jeg kan godt lide det færdige resultat af hakning eller tunesisk hækling, så nu vil jeg prøve.  Jeg købte lidt broderegarn til at lave nålepuder med, og eet nøgle mohairgarn i en dejlig butik; fru-pigalopp.dk.

Men det var nu dejligt at komme hjem igen og vande………….

 

3 tanker om “Sommerferie..”

 1. Hvor lyder din tur dejlig – og blåregn – jeg kunne indramme huset langs siden – hvis jeg måtte – har altid syntes at blåregn er smukke – men nu er indgangs partiet indrammet med klematis på hver side af døren og en masse potter med blomster. Jeg vidste ikke de duftede – altså blåregnene!
  Stort knus herfra
  Kirsten
  Tak Kirsten. Det var en dejlig tur, og min svigerdatter er så sød til at vise mig alt muligt. Men 5 dage går hurtigt, og det var godt at komme hjem – planterne var lige ved at dø. Det havde ikke regnet overhovedet.

  1. Vi har haft regn og regn og regn – og er glad for hver eneste dråbe vi har fået. Men nu er Fru Hein hjemme – og jeg glæder mig til at se, hvad der sker i din verden – med planter – strikketøj og alt det andet gode.
   Stort kram til dig
   Tak i lige måde!

 2. Ja, have og ferieture er en svær balancegang! Og beretningerne må vente til vi er hjemme… jeg undgår også at skrive om ture… med mindre jeg er af sted uden Erik!
  Sikke meget du oplevede. Vi har også snakket om en tur Kbh/Nordsjælland. Der er så meget at se og noget for os begge; vi har meget forskellige interesser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.