Solnedgangen er stadig smuk.

Verden og livet går jo videre, fuglene synger stadig så smukt selvom mit hjerte er så tungt. Nogen dage er da bedre end andre, men 5 dage med overskyet vejrudsigt hjælper ikke just.

20161005_184055

Jeg fik disse 2 skønne engelske hunde af min søde svigerinde, i hvert fald var prisen så lille, at det føles som en foræring. Jeg har altid elsket disse forskellige hunde, men de har været så dyre, at jeg ikke kunne betale dem. Det er de ikke mere. Svigerinden tabte den ene, så den brækkede et ben – så var salgsværdien  lig nul – og jeg var lykkelig. Jeg ser det ikke.

20161010_110835

I forbindelse med en større oprydning, kom jeg til at se, at det så fint ud at samle de turkisfarvede ting i eet vindue. Turkiser er så smukke synes jeg, og oven i købet indianernes magiske sten – 2 grunde til min fascination.

20161010_110842

Grunden til oprydningen var, at jeg har ‘bygget’ om – lavet et soveværelse i min ene stue. Jeg har hele tiden været lidt træt af, at jeg ikke havde et rum at sove i.  Hvis der kom nogen tidligt på dagen, var det som at invitere dem ind i mit soveværelse….

Nu har jeg flyttet nogen af reolerne , og på den måde fået en afskærmning, så min seng ikke står og blomstrer midt i stuen. Jeg er godt tilfreds. Soveværelset er præcis så stort at jeg kan gå langs med sengen – mere plads behøver jeg ikke.

20161010_110852

5 tanker om “Solnedgangen er stadig smuk.”

 1. Søde dejlige Bente – tak for de dejlige billeder – og det ser utroligt godt ud – også med dit nye sovegemak – og så bliver jeg i så godt humør af, at se dine glade farver og trøjerne på ginerne. Du er ikke mindre end genial til at finde på.
  Kærlig hilsen på en regnvejrsdag
  Kirsten

 2. Hej Bente,
  Du har ret, livet skal jo gå videre, selv om hjertet er tungt. Jeg mistede min mor til canceren, da jeg var 23 år, og hun 50, så jeg kender følelsen, den glemmer man ikke lige sådan.
  Den ombygning, du har foretaget, ser da fin ud. Og jeg er vild med de fine krukker, du har stående på dit spisebord👍.
  Kh. Ulla

 3. Fantastisk smuk solnedgang og smukke billeder. Dit hjem ser hyggelig, varm og indbydende og smuk ud. Man føler sig nok velkommen, når man kommer ind 🙂
  Hilsen fra Grønland hvor jorden og fjeldene lige nu så småt er ved at blive dækket af sne -“puddersne”

 4. Uanset hvad, så er du fantastisk til at få dit hjem til at se hyggeligt og indbydende ud. Ønsker dig mange skønne sol op- og nedgange, og at dit hjerte ikke bliver for tungt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.