Sol – sol – sol..

Dagene kan ikke være smukkere end i øjeblikket; knald blå himmel og en sol der stråler fra en aldeles skyfri himmel – smukt, men koldt!

Mens jeg sidder og skriver dette indlæg, kan jeg se at det bliver endnu smukkere i dag – der er rimfrost! Ud og tage billeder….

Så bliver det vist ikke smukkere…..

Leif, som ejer den røde kutter, bor sammen med sin mor Evelyn, og jeg var lige forbi til en kaffetår da billedet var taget. Hyggeligt. Evelyn er 89 år, og kender alle i Brunshuse. Hun kan fortælle historier, uden at sladre. Hun har fået alle sine 7 børn i det lille fiskerhus.

Hyacinterne har stået ude i al slags vejr siden 22. november – fantastisk!

Kurven med æbler, der er sat ud som ‘tag-selv-bord’ til dyrene, har meget kultiverede besøgende! Hver morgen er der kun spist af eet æble. Jeg smider resten ud på græsset, og næste morgen er der spist af et nyt! Jeg ved ikke hvem den kultiverede er, måske en solsort ?

 

 

 

 

 

2 tanker om “Sol – sol – sol..”

  1. Dejlige billeder – dejligt livsbekræftende også med Evelyn og fantastisk at dine hyacinter kan stå så længe – de er virkelig flotte – og æblet får mig til at smile – har lige været ude at fodre vores vilde fugle! Vejret er smukt alt er hvidt af rimfrost.
    Rigtig dejlig dag til dig Bente og flere dejlige dage til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.