Søndag med flet…

Det regnede i går, så jeg fik ikke lavet mine lektier – til gengæld fik jeg lavet noget andet. Noget som jeg ikke kan li, og som jeg derfor kun gør når jeg skal have gæster, eller hvis det regner i mange dage – gøre rent! Nu skal I ikke tro jeg lever i en svinesti, men jeg kender mennesker som elsker at gøre rent – bvadr, bare tanken om at gøre det af LYST !

2016-07-16 12.36.55

Jeg flyttede bænken fra entreen ud i havehuset – så kan jeg sidde der og flette – uden at jeg er SÅ synlig fra vejen – og det vil jeg gøre i dag. Nyt billede fra den ‘nye’ entre følger….

2016-07-16 12.33.14

Fik også lavet en nålepude mere, og bagt boller og strikket 11 cm på ‘cardien’ – og set tour i 4 timer!

2016-07-15 16.19.55

 

11 tanker om “Søndag med flet…”

 1. Det har været underholdende ..og udfordrende .. at følge din blog. For flere af billederne står på hovedet.
  Du får da det bedste ud af dagene. Rengøring er bare et punkt på to do listen som skal overståes på linje med vasketøj og strygetøj… Så vi kan komme til det, vi kan lide at lave!
  Jeg får også Tourstrikket i lange baner, for herovre regner det altså næsten kontinuerligt! Jeg er spændt på din cardi.
  Jeg kunne godt tænke mig lidt tørvejr og en mulighed for at planlægge udflugter et par dage frem… så føles det da, som om det har været sommer.

  1. Sommeren kommer på onsdag, så det er bare med at nyde den! Man får næsten lyst til at emigrere, det er tæt på at være deprimerende.
   Men jeg bliver her nu nok, der er så meget andet man kan foretage sig. Bare vi får en dejlig sensommer…..
   Med hensyn til at billederne står på hovedet, så tror jeg det sker når jeg redigerer inde i mediebiblioteket – det er det eneste jeg ikke har gjort før, måske er det derfor. Jeg prøver.

 2. Jeg må have et fantastisk computer program – for nu har jeg set billederne igennem – for en sikkerheds skyld og her står de ikke på hovedet! Så må konen hellere gå i seng – for jeg må lide af synsforstyrrelser.:0)

   1. Nej det gør jeg ikke – men dine billeder står ikke på hovedet her hos mig! Sjovt nok – nyder dem – du flittige væsen – dit gå på mod – og alt det du kan!

 3. Så har jeg også gennemgået dine billeder med gemalen – og de vender ikke på hovedet! :0(

   1. Ja ser du – nu fik jeg nye hornhinder sidste år – på begge øjne og der er en reklame om at man skulle have gået til – nej jeg fatter det ikke for i min verden – hvor jeg har levet af – at arbejde med computer og computer systemer vedr. penge trans. – så kan jeg ikke svare dig på det her – kun at sige – det må være “luften”:

 4. Her i Oddesund vender de to første på hovedet og det sidste vender rigtigt, men hvad gør det, som altid dejlige billeder i smukke farver. Fortsat god arbejdslyst du flittige, håber vi får lidt sol i denne uge .

  1. Tak Marianne.
   Jeg tror jeg ved hvad der er galt, jeg er nemlig begyndt at redigere billederne inde i biblioteket – det skulle man kunne, men det kan kun være det.
   Jeg har brugt udelukkelsesmetoden. Ja, sommeren må da for pokker snart komme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.