Snydt !

Jeg vil ikke klage over vejret som det er, det er så dejligt at kunne være ude døgnet rundt, at lade havehynderne ligge når jeg går i seng, og at vide at vi får samme vejr i morgen og i overmorgen og så videre… men jeg vil have lov til at føle mig snydt for det forår jeg kender; med køligt vejr, der lader tulipanerne åbne sig og blomstre stille og roligt. Ikke modne med raketfart og smide de smukke kronblade før de næsten har vist hele deres farveskala.

Jeg har en guldregn i min have; jeg synes en guldregn er så smuk, og jeg har glædet mig netop i år til at se den i blomst, fordi jeg har beskåret den kraftigt, så blomsterne kunne få al kraften. I går så jeg pludselig, at inde mellem løvet hang der små indtørrede gule frøstande – de var visne inden de var sprunget ud! Snydt!

Min store hosta er gået helt agurk i løbet af de 14 dage den har været sprunget ud – min målestok ligger der for at dokumentere at den er over én m i diameter!

Skrubtudserne kan heller ikke finde ud af det; de er meget forstørrede på billedet, de er kun ca 3-4 cm.  De kravler ind i bryggerset hver dag, og jeg sætter dem ud igen – de kravler ind igen…

Begyndelsen på et eksperiment: en sommerbluse i løbestrik. Det smukke garn er merino fra Etsy.

Hver morgen; spejlblankt vand, der spejler Gl. Avernæs og træerne.

En tanke om “Snydt !”

  1. Ja, jeg kan heller ikke følge med ..
    Haven får lov at passe sig selv pga. tørke. Udplantning må vente til der kommer vand fra oven. Det ægrer mig… jeg var lige kommet igang… Men det er jo tosset at dele og omplante i 30 graders tør sommer.
    Jeg når det jo nok!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.