Smukke dage – ude og inde.

Jeg kan ikke klage over min weekend; lørdag var jeg til sølvbryllup hos min lillebror, med alt hvad man kan forestille sig af guf – og mere til! Det var sjovt at se alle de unge i familien med deres yngste på 3 mdr, og de gamle – med min 90 årige far og hans lillesøster på 86 som de ældste. Og min unge moster på 72!

Søndag så jeg tennis og badminton og håndbold! Alt imens solen skinnede ind af vinduerne – som var så beskidte efter stormen, at jeg ikke skal tage billeder den vej før pudsningen er overstået! Jeg plejer at få rigtig dårlig samvittighed hvis jeg sidder inde i så fint solskin – men hvad man ikke kan se, er at det blæste en stiv pelikan!

Jeg har fået vævet et stykke; ca en meter er det blevet til foreløbig. Og planerne står i kø; stola, tasker, puder, løber, stof til en vest. Det er 40 cm bredt.

Mor og barn hedder planten; de fleste kender den som stueplante, men jeg holder mest af den som staude. Den står så smukt lysegrøn hele året rundt. Den er meget let at mangfoldiggøre; man tar bare et blad med en lille stilk på, og lægger det oven i fugtig jord – så slår den rod! Brug evt en hårnål til at holde den fast med.

Nu kan man rigtig se at den nye plæne bliver god; jeg mangler bare at plante noget der kan tage udsigten til mig, når jeg ligger og tar sol i min bikini! Jeg kunne ikke drømme om det –  jeg er ikke god til at ligge i haven, men vil gerne være ugenert når jeg sidder og læser  eller strikker.

Foreløbig har jeg lagt en masse forårsløg – det er altid så spændende at se når de titter op!  Og her er 6 stiklinger af sommerfuglebusk, som jeg har fået af en nabo. Han kom med dem og sagde at de skulle sættes dybt. Spændende – det vidste jeg ikke man kunne.

 

2 tanker om “Smukke dage – ude og inde.”

    1. Tusind tak, Hanne. Det er jo netop dilemmaet – det kan blive til så mange ting!
      Men det er sjovt, og bortset fra trendingen, går det forholdsmæssigt stærkt, så jeg laver da bare noget nyt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.