smertefri zone

En god veninde spurgte mig forleden hvorfor jeg aldrig skriver om alle de smerter jeg har – ‘det ser jo ud som om du lever i paradis’…..

Det gør jeg så absolut ikke, men jeg har brug for en smertefri zone – et sted hvor jeg kan koncentrere mig om alle de dejlige ting livet tilbyder, og hvor jeg frit kan ‘vise mig’ med de evner jeg er så heldig at have fået – ja, det er jo faktisk en stor del af meningen med en blog som min, at ‘vise sig’ og sit – forhåbentlig til glæde og inspiration for andre. Smerterne – og alt det andet crap som livet også tilbyder – det har så rigeligt plads andre steder! At det er sundt at skrive og læse blogs, kan jeg jo konstatere når jeg glemmer både tid, og ja, smerter, når jeg sidder ved computeren!

Jeg håber ikke min blog bliver uvedkommende af den grund – det vil jeg meget gerne have en kommentar om!

Jeg læser mange forskellige blogs, og jeg mener at forskelligheden er en styrke; nogen evner at skrive med stor humor og det morer jeg mig virkeligt over – den evne har jeg ikke fået. Andre er mere filosofiske, det er dejligt på andre tider………….

2014-04-26 19.45.22

I dag har min mand sat de 3 oliventræer ud – de trænger vist til lidt sol og gødning…… de er ikke specielt kønne, endnu – men det er tulipanerne – NEJ, ikke flere tulipanbilleder i dag………..

 

 

8 tanker om “smertefri zone”

 1. Se lyst på livet. Vær munter og glad, så skilles de mørke skyer ad,.. har jeg læst et sted… og mener, at det er noget du evner…
  Ihvertfald er din blog meget livsbekræftende med sans for alt det skønne, som er værd at dvæle ved…..uden stress..
  Det er det, der er så godt ved din blog…

 2. Jeg er først for nylig begyndt at læse med og nyder de små – næsten daglige – udtryk for glæde ved smukt strik eller skønne tulipaner. Del løs af det dejlige, så vi får anledning til at fokusere på livets mangfoldighed.

  1. kære Lone. Tak for din kommentar – jeg fortsætter! Jeg er i øvrigt også lige begyndt som blogger, og jeg synes det er sjovt at skrive og altid
   spændende om der kommer kommentarer.

 3. Jeg kikker ofte forbi din blog, og nyder de smukke billeder og dejlige farver. Bliver inspireret af dit håndarbejde i meget smukke farver, bliv endelig ved. Jeg er bare ikke så god til at få skrevet en kommentar, det skulle jeg måske øve mig på.
  Skulle du få lyst/behov for at skrive om de mindre lyse sider, følger jeg også gern med.
  Jeg blev meget inspiret af din henvisning til Brooklyn tweed, så mange smukke modeller, har du prøvet at strikke efter deres opskifter?
  Fortsat god søndag, Marianne

  1. Tusind mange tak for din kommentar – jeg synes også nogen gange det er noget besværligt at sende kommentarer. Jeg er nødt til at gøre det sværere nu, jeg er ved at drukne i spam.
   Ja, jeg har strikket efter opskrifter fra Brooklyn Tweed; det er nogenlunde, vil jeg sige – de bruger mange, mange ord, men hvis man er lidt erfaren udi engelske opskrifter kan man godt sortere overflødigt fra…de laver rigtigt flotte modeller!

 4. Hej Bente. Sådan bruger jeg også min blog – der skal være fokus på de livgivende ting. Resten har sin(e) plads(er) andre steder ;o) Det gør den ikke uvedkommende – tværtimod. Det hjælper at holde fokus på noget man også kan slappe af ved.
  Oliventræerne er flotte – men vær opmærksom på, at de snakker om nattefrost i næste weekend :o(

  1. Tak Mona, det er meget opmuntrende med dine kommentarer Jeg ville også så gerne kommentere noget mere på din blog, men jeg har så svært ved at navigere på den – den vil ligesom ikke flytte sig. håber ikke du bliver ked af det, men måske ved du det ikke? Jeg ved jo heller ikke om det er mit ‘værktøj’ der er noget galt med! Oliventræerne kan faktisk tåle frost, ned til ca 5 grader, men de står også tæt på huset og lidt i læ. Hvis det bliver koldere, går jeg ud og hænger lagner på! Det er meget værre med moreltræerne, blomme- og pæretræerne – de står i fuldt flor, og så store lagner har jeg ikke! Jeg har én gang sprøjtet vand på moreltræet, det hjælper også, så det vil jeg gøre igen. Det er de store mørkerøde moreller, de er så lækre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.