Småpusleri og natteroderi..

Jeg arbejder i haven så meget  jeg kan; når man skal holde pause hvert 5. minut, så så tar det tid. Jeg graver bede ud – og et stort, dybt hul til min elskede portugisiske pærekvæde, som jeg har købt. Jeg kan ikke undvære de dejlige frugter. I dag er det så koldt ude, at jeg må blive inde.

2014-10-24 10.43.02

Jeg er ved at strikke en bluse til mig selv, af garn i hør/bomuld/viscose. Garnet er fra ‘Lotte’ i Assens. Jeg laver ærmerne i en tynd cashmere flavor.

20160423_112615

I stedet for det tørklæde, jeg havde planer om at hækle, af 180 små cirkler, har jeg syet dem sammen i én lang halskæde. Jeg var aldrig blevet færdig – det går simpelthen for langsomt med en hæklenål!

20160420_180353

Jeg har svært ved at sove i øjeblikket – så er det jo godt, at man kan fotografere månens skin i vandet……

20160421_041236

8 tanker om “Småpusleri og natteroderi..”

 1. Øv ja, det er væmmeligt ude for tiden, det kalder på kreative sysler i indendøre – din nye bluse ser spændende ud og sikke dejlige farver.
  tungt havearbejde lyder til at være en balancegang mellem ok og mange smerter – det er vist lysten til det færdige resultat der driver dig frem, så et afbræk med indesysler er vist godt for ryggen.
  Søvnløshed er rigtig træls uanset hvad der ligger til grund for den.

  1. Kære Elin.
   Man kan da heller ikke skjule noget for dig! Du har jo helt ret – jeg skal passe på, men det kommer af sig selv!
   Jeg har fået en vane med at vågne kl 5 – uanset hvor længe jeg trækker den inden jeg går i seng! Og jeg kan bare ikke falde i søvn igen, før jeg har været oppe en tid. Én time senere på morgenen er ikke det samme – så kan jeg gå og være sløv resten af dagen….
   Men ellers går det fint, bare der snart kom lidt forår!

 2. Sender et knus herfra – er sikker på at vejret vi har lige nu – er for at du og jeg kan holde en pause – for vi kan ikke finde ud af det selv – men bliver ved og ved – til vi er ved at “dejse”!
  Pas godt på dig!

   1. Kære Bente sender mange knus og kærlige tanker over til dig – og håber på at du snart må få sovet ordentligt og at helbredet ikke driller for meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.