Skidt og kanel…

Et par dage uden internet gør sådan set ikke noget, så er der mere tid til at strikke. Men åbenbart ikke til at se sig for; har lige trævlet 40 cm af et sjal op – fejlen var meget synlig! Jeg har efterhånden strikket omkring 30 af dem, og troede jeg kunne strikke dem i søvne – DET KU JEG IKKE

2014-11-19 11.02.00

440 kg kød fik vi ind af døren i går, lækkert, lækkert oksekød A1A – så fint at restaurant Kong Hans har købt de dyr vi ikke selv skulle ha! Skotsk højlandskød er meget kolesterolfattigt, og det vil københavnerne åbenbart gerne betale for.  Vi pakkede og pakkede i går til ud på de små timer, og er begyndt igen her til morgen. Det er nu dejligt at have fryseren fyldt til vinteren.

2014-11-19 11.02.31

Og så har jeg strikket en lille kjole i str 18 mdr; den er sød, synes jeg. Jeg pakker kits og pakker kits – jeg skal jo til Lundegaard lørdag og søndag. Derfor har jeg haft et billede af den smukke lade på min blog. Det er umuligt at vide hvor meget der bliver solgt, men jeg har lige talt med Signe, ‘slotsfruen’ og hun mener der kommer 5000 mennesker! Sidste år var der 4000 + børn. Det bliver spændende…..

6 tanker om “Skidt og kanel…”

 1. Kan vi ikke tilskrive fejlen i sjalet manglen på lys? Jeg har lige hæklet med sort, det foregik ca 25 cm under en læselampe for ikke at lave for mange bommerter 🙂 Det lyder dejligt med fyldt fryser, nu kan I da klare jer gennem et par snestorme uden at sulte – ikke at der er udsigt til sne 🙂

  1. Faktisk er det nemesis – eller arrogance; jeg har siddet under en lampe, men hvad hjælper det når man ikke kigger på strikketøjet?
   Jeg er måske mærkelig, men jeg elsker sne! Faktisk nyder jeg når ‘det er hvidt derude’ – måske på grund af det lys, det giver og fordi det så er helt legalt at hengive sig til indendørs sysler. Så kom an, vinter!

 2. Fine farver har du valgt!
  God, du har harveskiftegarn. Hos mig er det næsten umuligt at sætte farverne sammen i denne grå lys udenfor. Og kunstlig lys hjælper ikke rigtig. Håber også snart på snelys. 😉
  Er det hele kød til jer selv eller er det også til hele familien og venner? Det er en meget stor portion. God fornøjelse med det!
  En god aften og forhåbentlig nogle solstråler i morgen ønsker
  Ursula

  1. Tak skal du ha; du har helt ret, det er forfærdeligt svært at se farver i det vejr – og endnu værre at fotografere.
   Vi kan ikke selv spise alt det kød, det er både til familie og venner. Vi beholder selv ca 1/8 del. Vi har fået engelsk bøf til aften; uhm!
   Tak for din dejlige hilsen – kh Bente

 3. Sløseri straffes straks!
  Tænkte nok at dine strikkepinde glødede med projekter til Lundegård. Det er spændende, hvordan weekenden forløber. Krydser fingre for tørvejr og gerne lidt sol… så lokker det flere til!
  Kors for en masse kød de spiser… tænkte jeg… nå, så det er til fordeling… ok, det lyder mere normalt!
  Velbekomme… der er til mange gode stunder ved bordet.

  1. Sløseri – tjah, eller for travlt!
   Jeg glæder mig meget til weekenden, men jeg er også nervøs. Ikke for udstillingen, men fordi jeg har ondt i ryggen. Det er ikke det bedste at stå på et iskoldt cementgulv i 2 dage – men jeg tager en varmepude og en masse varmt tøj på/med. Jeg er færdig med at printe/vinde/veje/pakke/ garn og kits. I morgen middag skal jeg køre, og når jeg er færdig med at stille op, venter min veninde i Nyborg med aftensmad og hygge.
   Jeg er faktisk ikke den store kødspiser; jeg kunne let blive vegetar, bare jeg må få fisk og æg og ost. Veganer bliver jeg ikke. Hav en go weekend ‘herhjemme’…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.