Sjældne dyr?

Min have er fuld af dyr – sjældne dyr! Udover den stålorm der nær havde skræmt livet af mig den anden dag ( der går lidt tid inden man er helt sikker på at det bare er en harmløs slange, derfor var fætteren selvfølgelig smuttet da jeg fik kameraet op af lommen..) At den så slet ikke er nogen slange, i biologisk forstand, men et firben, sad ikke lige på min rygrad da den pludselig var der! Jeg havde nogle dage forinden læst en overskrift eet eller andet sted “stor samling af slanger undsluppet i villakvarter “…….

2016-06-21 16.44.44

Denne smukke minkbroche lå på mit havebord, – nej det er pjat, det er en skt. hansorm, som lå i græsset og lyste op, lyse gør den kun i mørke. Jeg blev glad da jeg så den; det var en ordentlig krabat, 6 cm lang, kan I ikke huske dem fra barndommen? Når de lå og lyste på markvejen? Måske kræver det at man er opvokset på landet,

Der er noget andet spooky i haven; et træ der bløder og har gjort det i flere år!! En ædelgran har fået savet en gren af, og harpiksen drypper uafladeligt ned på jorden under såret, Specielt, synes jeg.

2016-06-20 09.15.49

Stadig intet nyt fra TDC, det bliver lige som juleaften at se alle de mails der ligger til mig!

5 tanker om “Sjældne dyr?”

 1. Skønne dyr og andet forunderligt fra haven!
  Jeg tror, du kan tage det relativt roligt med TDC. Det er også dér, jeg har min mail, og jeg har for længst fået melding om, at de har opdatering fra d. 26. og et døgn frem. I hvilket tidsrum, der er lukket for adgang. Så jeg går ud fra, at alt er såre godt, når der bliver åbnet igen. Kan dog bare ikke helt forstå, hvorfor du ikke kan komme ind nu…..
  Go-resten-af-ugen!

   1. ..fik gæster mens jeg svarede. TDC har lovet mig at ordne det i næste uge. NOGEN har fixet mit password, så det er svært.
    Nu vil jeg gå ud og klippe hæk….
    Go skt. Hansaften! Jeg tror jeg tar Søren Ryge, så kan jeg se fodbold ind imellem.

    1. Ja, hver sin lyst i aften😉
     Her har det styrtregnet, så det bliver vist en udfordring at få gang i bålene!
     Ærgerligt med password osv. Tænk, at TDC skal være så længe om at ordne den sag.
     Gode ønsker for det ene og det andet….

     1. Tja ;o) – der er så desværre ingen fodbold. Her er det bare VARMT og tørvejr. Måske cykler jeg en tur og ser om jeg kan finde et bål….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.