Sidste nyt fra fronten…

Krigen får en ende i dag – den ene part, Misse, er hårdt såret efter et voldsomt slagsmål lørdag aften. Jeg kører ham til dyrlægen i dag. Han skal ikke lide, og vi kan ikke overskue at skulle blive ved med at holde dem adskilt. Hver gang vi lige tror der er fred og ingen fare, lyder der skrig og skrål et eller andet sted fra!  Vi har 5 døre ud, og 2 hunde der skal ud og ind – kan I se forestillingen for jer?

2014-12-14 10.17.04

 Her er Valde – jeg forelskede mig i ham da jeg så ham i ‘brugsen’ for en måned siden, og hver gang jeg har været der, har jeg hørt hans hvisken: ‘psst – tag mig med hjem’ – så i fredags var det steget til et råb: ‘kan du ikke se, at jeg står her helt alene – må jeg ikke nok komme hjem til dig?’ Valde kom med hjem, og står nu og ser glad og fornøjet ud på gulvet ved havedøren. (én af dem!)

Når jeg kommer hjem fra dyrlægen, vil jeg til at bage jødekager.

 

 

 

 

5 tanker om “Sidste nyt fra fronten…”

 1. Sikke da en forfærdelig historie! Trist udgang på det hele.

  Valde kunne jeg også falde for…. Sikke han slæber på sin pakkesæk.
  Det var godt han fik et nyt hjem… det er helt sikkert hyggeligere end i Brugsen…

  1. Ja, men nu har det stået på i et halvt år, og jeg er temmelig sikker på, at det er en lettelse når vi er ovre savnet.
   Valde hilser og siger tak – det ER hyggeligere!

 2. Øv, det er en af de tunge, men nødvendige beslutninger, når man har dyr. Håber at Karla Kat er i det mindste er nogenlunde uskadt. Jeg kunne bestemt også falde for Valde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.