Sensommer.

Jeg fordriver tiden med at plante i haven, gå tur med Thai, bade og kæmpe med min pc. I øjeblikket ved jeg simpelthen ikke hvad jeg skal gøre for at billederne ikke vender på hovedet – sjovt nok hjælper det ikke at jeg råber og skriger….

2016-09-08-12-51-15

Jeg har hængt en masse skræppe-stængler op til tørring; jeg har set dem anvendt til flet – det ligner nærmest ruskind når det er færdigt!

2016-09-08-12-51-47

Mit dejlige ‘plejebarn’ – forleden dag var vi på skovtur; da vi kom hjem, havde vi gået 8,5 km!

Da Thais ‘far’ kom for at hente ham, fik jeg min aftensmad, de blev nydt på stranden. Mumms…

2016-09-06 18.22.07

2016-09-09-19-51-21

Ganske langsomt får haven karakter.

12 tanker om “Sensommer.”

 1. Om dine billeder står på hovedet eller spejlvendt – bare vi hører fra dig og ser dine fine resultater – gør i hvert tilfælde mig meget glad – både om dine projekter og alt det du har gang i og nu også skønne Thai.

  1. Tusind tak Kirsten – men det er nu møg-irriterende ikke at vide om hele skidtet står på hovedet – og navnlig ikke at vide hvorfor!
   Jeg har fået nogle løg hjem, men jeg tøver lidt med at lægge dem – det er så lunt endnu, også om natten. De skulle jo nødig begynde at blomstre før jul ;o)
   Jeg har fået en melding om at Thai er blevet gladere efter den er kommet i dagpleje – det er jo dejligt at høre….

 2. Hej Bente – “sjovt” nok er det intet der står på hovedet af dine billeder her hos mig – “det er nok noget med luften” joke – men det gør de altså ikke.
  Ja – uha en forårshave til december – men det kan da være – masser af smil.
  Dejligt at Thai er blevet gladere – ingen af “mine” hunde har været ret meget alene hjemme – hund et voksede op med mest Anja – som kom fra skole – hun ville ikke i fritteren – dengang var jeg alene med ungerne – hund to – kom med herud og hun var højest alene en times tid om dagen – hund tre – ja da var konen kommet hjem og gå! Så helt sikkert de er glade for selskab – Frida som jeg tager mig af – er et stort tandpasta smil – når hendes farmor kommer og går tur.
  Mums for lækker aftensmad.

 3. Selvom jeg ikke får kommenteret, følger jeg med. Ja, det er da underligt at billederne synes de skal vende på hovedet… og mest irriterende at man ikke kan se hvorfor!
  Fantastisk som din have bliver smukkere og smukkere… min ligner stadig en byggeplads; Holstebro har haft den vådeste og mest solfattige sommer i hele landet! Og så er det ikke sjovt at gå i haven…
  Sikke en luksusmiddag at indtage på stranden. Velbekomme.

  1. Øv, hvor er det træls at din have ikke ‘flytter sig’- men det er umuligt at arbejde der, når det står ned!
   Jeg har det ikke så fedt lige for tiden, så jeg får heller ikke kommenteret fx din blog. Det kommer…

 4. Kære Bente Hein
  Om du står på hovedet eller ej, jeg nyder din blog og dine billeder.
  Jeg er imponeret over din kæmpe store indsats i og forvandlingen af din have, som ser så smuk og dejlig ud. Ingen tvivl om, at du har arbejdet hårdt. At du så også har tid til at tage billeder af den og dine smukke omgivelser, og flette pil og passe hund, hvad kan man ønske sig mere her fra sidelinien. Jeg glæder mig på dine vegne og holder øje 🙂
  De bedste hilsner Helle Nielsen

  1. Tusind tak for din søde kommentar!
   Jeg blir helt flov, jeg har ikke lagt noget ind i mange dage – men sådanne kommentarer – alle 5 – kan kun få mig i gang igen!
   Tak, jeg må op på hesten igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.