Så er de smukke morgener her….

Når jeg ser ud på græsset, er det tydeligt, at frosten stadig har fat  –  men det varer ikke længe.  Der er noget specielt ved at gå i vandet når solen skinner,  jeg tror ikke det er mere end 2 grader, måske 3, men det føles varmere.

I går morges så himlen ikke så lovende ud; man kunne tro at der var sne på vej.

Og alligevel blev det en smuk, solrig dag, hvor jeg fik den første rødme lagt i ansigtet.

Kan I se den flyvende hund? Dem er vi berømte for hernede, men vi ser dem sjældent.

Den store buket roser begyndte at hænge, men efter at have skåret 2/3 del af stænglerne, står de stadig – og de dufter!

mmm

 

10 tanker om “Så er de smukke morgener her….”

 1. Mine buketter kommer ud i køligheden i gangen om natten. Det forlænger deres liv betragteligt!
  Hvor er det dejligt, du fik skiftet ud i maleri-samlingen. De nye ser ud, som har de boet hos dig altid. Jeg kan godt forstå, du glæder dig. Og de er da en oplagt inspiration til noget strikketøj! Er blusen mon nået frem til modtageren? Postvæsnet er en sølle affære efterhånden…..

  1. Hej Hanne. Jeg plejer at sætte buketter udenfor om natten, men det har været frostvejr, så derfor stod de inde. Har desværre ikke en kølig gang. Jeg må tilstå at jeg ikke er så vild med de roser, det er måske forklaringen på forfaldet…
   Lige for 5 min. siden har jeg bestilt mønster og garn hos yarnlovers.dk – kender du dem? jeg har ellers altid købt mit madelintosh hos Lisa Renner, cashmerecompany.dk, men nu er hun 30 kr dyrere pr 100 g, – det er for meget! Hun er så sød og hjælpsom, meen…
   Blusen er på vej retur for at få forlænget ærmer og bul – resten passer! Jeg prøver, og ellers strikker jeg en ny.
   Postvæsenet, hvad er det? et kvikbrev til 65 kr er 8 dage undervejs!!!

 2. Uf, det der vinterbadning må da være skrækkelig koldt, men hatten af for jer, der gør det, og det må helt sikkert sætte gang i blodomløbet.
  Og ja, jeg kan godt se den flyvende hund😄.
  Jeg glæder mig så meget til forhåbentligt at se billeder fra din have i år, du er jo fantastisk dygtig til det haveanlæg, og du er jo faktisk startet på helt bar bund.

  1. Hej Ulla.
   Ha, det er slet ikke så koldt som man tror, det er en vane. Og det er helt sikkert sundt – jeg fryser aldrig!
   Den flyvende hund er toppen af en vejrhund, som sidder på naboens tag! Du kan tro jeg har været lidt i gang, men det er for tidligt – jorden er så kold endnu. Man kan næsten ikke vente, vel? Foreløbig skal jeg have gjort mine højbede større, og så har jeg en drøm om at få lov til at fjerne en stor forsythia fra haven; jeg h.a.d.e.r. den, og så lille min have er, er der ikke plads til den. Tak for dine søde ord!

 3. Smuk som altid – jeg har haft mor travlt – så nu kunne jeg endelig – glæde mig over dine fantastiske billeder – du gør det “søremesen” godt.
  Knus

   1. Er du vimmer – jeg er så utrolig glad for at se – hvor godt du gør det – det er lige til at blive glad i låget af. Jeg har nær sagt – din kreativitet kender ingen grænser – og den der “metal” bænk har inspireret mig – måske en mulighed i vores have??? Jeg elsker jo at sætte blomster i “potter” sådan lige på en bænk – men samtidig med synes jeg den er elegant – den er med i mine tanker – skal have købt to nye bænke – til haven.

    1. Jeg er også meget glad for den, men du må være forberedt på, at den kan ruste hvis den står ude. Har du et sted der er overdækket, vil det være godt.
     Prøv at gå ind på Pinterest og søg på garden + bench, så skal du se løjer ;O)
     Jeg var lige godt i gang i haven i går, så fik jeg mega ondt i ryggen – surprice, surprice – men i dag regner det, så jeg bliver inde med god samvittighed.

 4. B-mennesker tæller ikke morgener… Men nyder de smukke aftener og forrygende solnedgange!
  Jeg har virkeligt nydt det gode vjer de seneste dage. Langsom fremgang i haveprojektet og årets første terrassekaffe.
  Og der er forhåbentligt er godt forår og en lang sommer at se frem til…..

  1. Hej Anne.
   Jeg håber for dig, at den have snart bliver til have igen; er det ikke temmelig længe den har ligget ‘brak’?
   Jeg går i vandet om morgenen, og det skal være før der bliver for meget trafik af alle de ‘sunde’ – motionisterne løber/går i stimer efter 7.
   Her er solen først lige kommet igennem, og klokken er 12.20. Nu vil jeg gå ud og kigge på de 30 plantesække jeg hentede i går aftes; det er den billigste jord jeg kan få når jeg ikke kan hente på genbrug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.