Så er jeg klar!

Helt klar – alt er vejet, pakket, mærket, sorteret, stablet, noteret, stablet om – og netop som jeg var færdig, kom solen! Jeg måtte bare i haven og skære nogle blomster…..

2014-09-26 17.57.48

2014-09-26 17.58.51

Misse er min lille hjælper; han har været væk i 4 uger, og var ikke andet end skind og ben da han kom hjem igen. Nu har han taget noget på, og elsker når jeg vinder garn op ;O)

2014-09-17 13.33.20

Karla derimod, den dovne tøs, hun nyder bare tilværelsen. Det gør jeg i øvrigt også – og glæder mig til på søndag!

2014-09-08 14.43.13

6 tanker om “Så er jeg klar!”

  1. Det var så sjovt da de havde fået Misse, (min søn og familie) Hampus på 3 år havde ikke liige gennemskuet det med navnet misse, så han gik og kaldte ‘Katte, Katte’ – jeg var flad af grin. Nu er de jo i Libanon, så vi har fået den. Synes du ikke det er utroligt så meget glæde der er forbundet med håndarbejde? Ikke kun ens eget, men at se hvad andre laver og finder på. Jeg har fundet kvæder frem til dig, jeg går ud fra at et par kilo er passende. Vi ses snart!

   1. Den form for morskab fik vi da sønnike ikke rigtigt kunne huske navnet på naboens kat Trille, som i stedet blev omtalt som Rulle!!!!!
    Glæden over godt håndarbejde/håndværk er i den grad alle oplevelser over temaet kreativitet. Mødet med andre, snakken om, synet af, fælleskabet omkring skaberglæde er så givende, oplivende og inspirerende!
    Derfor kører jeg gerne, når der er noget godt i sigte…
    Erik glæder sig til at prøve kvæderne… Har du lavet marmelade? Jeg fandt en opskrift, men det er vist nemmere med gele?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.