Så blev den stribede færdig…

Jeg har for 1. gang strikket på 2 tunikaer på samme tid; jeg var lige begyndt på ‘den spanske blonde’ da jeg kom til at lægge noget garn i en bunke – nogle rester som nok skulle blive til noget på et tidspunkt. Pludselig så jeg den for mig – stribet i de farver og med lommer ! (Jeg elsker lommer, allerhelst foran som de er på denne tunika.)

Det kneb lidt med at have nok af silk-mohairen, som hele tunikaen er strikket af, sammen med højlandsuld fra garnudsalg.dk, men jeg fiflede lidt med farverne, og nu ser det bare fint ud, som små ‘skygger’ der er lavet med vilje. Jeg er meget tilfreds med den, både farverne og formen, og ‘top-down’ opskriften fra Liselotte er genial.

2014-02-11 12.57.25 2014-02-11 16.09.21

5 tanker om “Så blev den stribede færdig…”

  1. stjæl du bare, jeg stjæler også fra dig…
   Jeg arbejder hver dag på at udvikle min blog, og min hjerne er ved at koge helt sammen nogen gange, men det er sjovt!
   Jeg var helt høj i går, da det lykkedes mig at installere kontaktknappen.Næste projekt må være den knap, du nævner………

 1. Tillykke med din nye blog, sikke dejlige billeder og smukt strik.

  Jeg mangler modet til at lave en blog, håber det kommer med tiden, men jeg finder meget inspiration ved at læse med hos I andre kreative quinder.

 2. Super fin blog du har startet ! og allrede skønne ting du viser. Jeg vil ønske dig god vind herinde og vil bestemt med glæde følge dine kreationer.
  Desuden vil jeg som Ulla også “tyvstjæle” ideen med lommerne – skal bare lige have fundet ud af hvordan man gør – altså strikke denne type lommer ;O)

  mange hilsner Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.