Rok og rul…

Jeg har fundet min rok frem og samlet den. Den mangler noget ret afgørende – tråden der skal trække hjulet rundt når jeg træder. Jeg kender heldigvis en Mette, der ved hvordan man passer den til.

Min nye nabo har en hel sæk islandsk fåreuld i smukke farver, som vi kan øve os på.  Herunder et billede af hygge; kaffe og strikketøj ; jeg er ved at strikke en bort til at kante sjalet med.

I går var vi ude og grave et par duske vintergækker op;  de stod et skidt sted, nu står de meget bedre – inde hos Trine og mig! Trine er min nabo. Vi har lovet at minde hinanden om, at de skal ud og graves ned igen.

 

4 tanker om “Rok og rul…”

 1. Skønne sysler og hygge, det ser dejligt ud. Her har vi mange meter sne, men dagene bliver længere, lyset vender stærkt tilbage. Snart skal jeg så lidt krydderurter og sommerblomster og placere dem i vindueskarmene. Det er fantastik hyggeligt sted , du bor med havet i baghaven, tror jeg. Mange hilsner fra Grønland.

  1. Tak skal du have – det er nu i forhaven! Der er nøjagtigt 20 m fra stuevinduerne mod syd, til vandet.
   Vi har først lige fået sne, og vi får mere i nat, tror jeg. Jeg synes ikke det har været vinter uden.

  1. Hej Anne.
   Jeg kan næsten ikke vente til hun kommer og sætter den snor på – tålmodighed er ikke min stærkeste side…..
   Lige meget hvor deprimeret jeg er, kan jeg ikke trække vejret, hvis mine omgivelser ikke er pæne. Det stresser mig helt vildt hvis farverne ikke passer sammen, eller hvis tingene i fx vinduet ikke står i balance – skørt, men sådan har jeg det…
   go weekend til dig også; har I fået sne i Holstebro?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.