Rød som rosen

Der er visse fordele ved at være lænket til en stol – det bliver til noget med det strikkeri! – ellers er der ingen fordele…….

2014-08-26 07.19.22

Min hydrangea paniculata grandiflora bliver svagt rosa når temperaturen falder, det gør at den passer ualmindeligt fint sammen med andre rosa blomster. Her er det min yndlingsrose, Villestrup og en enkelt Heidi Klum. Nedenunder stod buketten lige i de første solstråler til morgen, det kunne jeg ikke lade være med at vise jer.

2014-08-25 12.11.56

2014-08-26 07.24.45

Jeg glemte at skrive i går, at æblerne er rød ananas.

2014-08-25 09.20.31

6 tanker om "Rød som rosen"

  1. Du er altså god til at have en billedserie med afstemte nuancer!!!
    Den Brandit er raffineret!
    Og roserne smukke, morgensolen skaber et klassisk maleri/stilleben!
    Jeg må lige spørge Erik, om han også har Rød Ananas i kollektionen. Han poder jo på espaliertræerne!

    1. Ha, ha – det var faktisk ikke tilsigtet, men da jeg fik sat billederne op, kunne jeg godt se at de passede sammen. Tak for rosen til ‘branditten’ – jeg er faktisk positivt overrasket. Vi købte 3 træer i planteskolen, det skulle være pigeoner, men viste sig at være rød ananas. Først var vi ret irriterede over det, og er stadig lidt ærgerlige – vi er begge to så glade for pigeoner. Men ananas’erne er nu gode – og smukke.

  2. Tænkte som Anne, at du kører rosa tema i dag – en dejlig farve, jeg også kan finde både i klædeskabet og haven. Rød ananas er også dejlig, hvis man er hurtig – sød, saftig og velduftende, men ikke et gemmeæble. Håber, du kan sidde i solen, der er jo helt lunt derude i dag 🙂

    1. Jeg er så ked af at jeg ikke kan have rosa på, jeg kan så godt li den farve – men det går ikke! En varm rosa, måske……
      Det er fantastisk så mange æbler der er i år, vi må finde nogen at forære dem til. Det går ikke at lave æblekage af dem alle sammen….;O)

      1. Næh, så kan det nok blive svært at skrue sig ud af stolen 😉 Jeg har i et par år presset saft af Filippa, det smager fantastisk, men ellers plejer ciderbryggere at være modtagelige

        1. Filippasaft er det bedste!!! Men vi har ingen filippatræer, men mange forskellige sorter.
          Det med skruningen kan vist blive svært nok, hvis jeg skal sidde her meget længere.
          Jeg er begyndt at drømme om hvid chokolade med hele nødder…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *