Regnvejr = strikketid…

Jeg har jo haft det smukke garn liggende et godt stykke tid – gået og lagt planer, tegnet og tegnet om. Nu tror jeg den er der, det bliver så lækkert. Garnet er Madelinetosh Tosh merino light, der kan fås hos smukke og utroligt hjælpsomme Lisa, som har cashmerecompany.dk.

2015-09-01 11.46.30

Når det er så mørkt i vejret, er det dejligt at have stauder, der lyser op – og georginer til at tage ind. Man kan godt tænde stearinlys midt på dagen….

2015-08-31 09.18.05

2015-08-30 11.18.59

2015-08-30 11.47.23

 

8 tanker om “Regnvejr = strikketid…”

 1. Stille regn… stille strik. Lækkert garn du har på pindene.
  Dejligt, at du har fået det til at spille… Det er så frustrerende at sidde med en ide, der bare ikke vil fungere… Jeg har ind i mellem overvejet at strikke klude for at have et strikketøj, indtil projektet opførte sig ordentligt!!!
  Smukke, smukke blomster… Erik kom ind med havens eneste høstanemone… den stod så fint på spisebordet. Lidt har også ret!

  1. Tak Anne. Du har ret, man kan blive noget så…..hvis det ikke makker ret! Jeg har efterhånden strikket en hel bluse, og er kun halvt færdig – jeg må strikke og vurdere, og trævle op igen. Nu tror jeg den er der, jeg havde en ide med tynde striber over mønsterstriben, men det ser underligt ud.
   Jeg skal lige ned og kigge til mine høstanemoner, jeg elsker de fine kugler de har før de springer ud.

 2. Hvor er det dejligt at se du strikker igen 🙂 Og så er det bare en fornøjelse at se billeder af din/jeres have. Jeg har altid tænkt, at det er dér, du hører til (med mit sparsomme kendskab til dig) og det er rart at vide, at du igen er tilbage. Jeg får helt lyst til at køre forbi og kigge ind over hækken 😉

  1. Hi hi, det skal du være så velkommen til – nu er der ikke nogen hæk, men 1,5 km grusvej/markvej ud til os.
   Tak for dine søde ord – jeg føler mig jo også voldsomt hjemme her! Men nogen gange må man handle, og det kan der komme noget godt ud af!

 3. Hejsa Bente. Hvor er det noget skønt strik, du der viser frem, farverne er flotte, du er SÅ godt til at sætte dem sammen! Jeg har tænkt på Brande strikkefestival, hvornår er det lige…
  Knus Marianne

  1. Hej Marianne. Brande strikkefestival er først i 2016, hvert andet år.
   Jeg har så travlt i haven lige nu, så det går lidt langsomt med strikkeriet, men jeg mangler ikke så meget.
   Det er sjovest at strikke med smukke farver, måske derfor jeg aldrig får en grå sweater, selvom de er pæne ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.