Pinligt!

Jeg har udbredt mig om at jeg har fået nervebetændelse i ryg/hofte og ben – det passer ikke! Det er sene betændelse jeg har. Ligesom når man får en frossen skulder. Jeg sagde til min læge, at det jo nok ikke var nær så slemt som nervebetændelse, hvortil hun svarede: ” prøv du at spørge dem der har haft en frossen skulder, om, hvordan de tror det ville have været at gå på hænder”  Hun kunne så til gengæld trøste mig med, at det kun tar en 6 – 8 uger at få has på.

I får lige lidt blomster som undskyldning. Jeg har også lagt nogle billeder ind under ‘blomster’.

2014-08-30 07.35.10

2014-08-30 07.35.59

2014-08-30 07.32.33

2014-08-30 07.32.25

 

6 tanker om “Pinligt!”

 1. Jeg synes godt om at det ikke er nervebetændelse. Gamle alkoholikere har det med at få sådan noget 😉
  Når det er sagt glæder jeg mig da næsten over at du sådan er braklagt (men jeg er måske nok lidt ond).
  Faktum er det at jeg synes det er så hyggeligt at læse så meget fra din side ;-);-);-)

  1. Ja, alkoholiker har jeg aldrig været, selvom jeg altid har sagt, at når jeg bliver gammel vil jeg drikke alt det portvin jeg har lyst til!
   Du er slet ikke ond, jeg forstår hvad du mener ;o) TAK

 2. Det er ikke pinligt at tage fejl – og slet ikke, når den bliver rettet. Jeg kan bare ikke finde ud af, om det er godt eller skidt, at det er sene- og ikke nervebetændelse?
  Jeg er ret vild med farverne på dahliaen på det næstnederste billede!

  1. Jeg ved det heller ikke, lægen sagde at det var mere smertefuldt, men lidt lettere at få has på. (senebetændelsen)
   Den dahlia har jeg set mange steder hvor man kan købe knolde, så hvis du har mod på det, kan den fås. Jeg følger spændt med i den blå ‘følgeton’….

 3. Jamen det var da en god nyhed – tror jeg nok? Det lyder lidt, som om det er lettere at få has på, hvis man altså har en høj smertetærskel og et par måneders tålmodighed:) Georginer er det rene farveorgie lige nu – jeg må vist en lille tur nordpå, der plejer at være en vejbod ved Kjellerup med fine buketter til rimelige priser, og mon ikke asters også er ved at være i sæson

  1. Jeg tror også det er en god nyhed, hvis man er utålmodig som jeg! Det gode ved georginer er, at man kan fråse – de er som regel billige. Og asters er så smukke – i alle mulige faconer. Men jeg tror det er lidt for tidligt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.