Okker gokker….

Jeg har 3 trøjer jeg har lyst til at strikke, meen jeg har jo gang i sommerblusen i silke/hør og tunikaen i farver efter Anita Houvenaeghels farver – så jeg har jo sådan set gang i nok.. ( for slet ikke at tale om de 2 tasker og puden jeg er i gang med at hækle)…

Brooklyn tweed har disse 3; Pente, Ivar og Arabella – jeg er vild med alle 3, men det er en cardi  jeg mangler, så det bliver nok Pente.  Det eneste der generer mig er at de strikkes i højlandsuld på p 3 1/2. Jeg er stadig helt høj over følelsen af at strikke med højland + pacalina + alpacca på p 5 = fedest! (tempelblomst)

Men først en lille buket violer fordi tandpinen er væk! og en opdatering på ‘sommeren kommer’ og ‘blomster’.

2014-04-22 15.11.04

2014-04-23 09.22.15

6 tanker om “Okker gokker….”

 1. Uha… strikkerens evige dilemma! Men den cardi ser ret spændende ud…. Brooklyn tweed er det et opskrifthæfte?
  Smukke violer…. og vidunderligt at være tandpinefri!

  1. Brooklyn tweed er et amerikansk firma, hvor man kan købe og downloade opskrifter – glæd dig! De plettede violer er så søde, ‘fregner’ hedder de, og de breder sig – jeg startede med 2 potter, nu har jeg flere m2. Jeg har rigtig mange, så hvis din vej kommer forbi Brande…

   1. Ja, det er jo et godt tilbud… Jeg skal lige have den haveplan vi går og venter på…. vi vil gerne have en græsplænefri have! Og helst en hvor både folk og fugle trives. Ideen blev noget med buske med stier omkring….. Så lige nu gør vi ingenting ved det stykke af matriklen….

    1. jeg har lavet en skovhave; det er min favorithave – her kan både fugle og insekter stortrives – og bunddækkeplanter året rundt. Det lyder spændende med jeres planer, det glæder jeg mig til at høre mere om – held og lykke!

  1. Tak, ja – jeg var ved at blive vanvittig! Dilemmaet er ikke løst endnu – nu er det endnu værre!
   Men nu er det jo ikke verdens største problem…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.