Nyt og gensyn med gammelt….

Jeg er ved at strikke et lille blødt sjal, der ikke er for varmt at gå med indendørs, og som ikke kradser….og som passer til sort, vinrødt, gråt – de farver jeg mest går i om vinteren. Jeg strikker det i Madelinetosh prairie, et lace garn med en løbelængde på 768 m. på pind 4, så det går lidt hurtigere end man umiddelbart skulle tro ;0)

2016-01-07 09.17.02

Sjalet har form som en halv citronskive, og det er netop hvad det hedder ‘citrus’ – det kan findes på ravelry.dk. Når det er færdigt, skal det spændes ud, det glæder jeg mig til!

I denne kolde, smukke tid må det være godt at strikke noget meget luxuøst  og hurtigt til sig selv eller en veninde. Eller en værtindegave? Hver gang jeg tar én af mine på, tænker jeg: ‘ du skulle nu strikke et sæt, en hue og en halsedisse’ – men jeg har aldrig fået det gjort…..

2015-01-30 09.07.52

2015-01-26 15.31.49

Opskriften til halsedisserne står den 27 januar 2015, og den er gratis.

8 tanker om “Nyt og gensyn med gammelt….”

 1. Åh hvor dejligt at blive mindet om halsedissen, nu skal det være. Jeg vil strikke den til mig selv, den vil være god til min nye jakke. Tak for at du tog den frem igen.

 2. Åh, hvor er det dejligt, du er på banen igen! Jeg kan forstå du nu er ved at være på plads og har en dejlig beliggenhed-lige ved vandet! Strikkeriet er også i gang igen, det er dejligt at se. God aften til dig, kære Bente, vi må snakkes ved! Knuz

  1. Hej kære Marianne.
   Jeg ville have skrevet til dig, og ledte efter din mail – nu kan jeg se hvorfor jeg ikke fandt den ;o)
   Ja, det er skønt – nu bor jeg tættere på vandet end dig! og til sommer, når jeg begynder min ‘bade-hele-året-karriere, kan jeg gå de 20 meter bare i badetøj, det er så FEDT! Yes, vi snakkes!!

 3. Åh de er så fine dine halsedisser!!
  De er et dejligt gensyn. Og det er et dejligt gensyn, at du er “tilbage”. Jeg har gode fornemmelser for 2016 og 2017 – jeg håber at du også får lidt medvind og ro i den kommende tid. Det virker som om det forløbne år har været noget turbulent!!
  Kærligst Henriette

  1. hej Henriette.
   Hvor er det dejligt, at du har gode fornemmelser for de næste år! Det har jeg også selv; det sidste år har været en udfordring (er det ikke det man siger når noget har været meget svært?).
   Jeg har fået et helt vidunderligt sted, og med det som udgangspunkt, kan jeg lægge planer – og gør det! Dt er så inspirerende for mig at bo i så smukke omgivelser!

 4. Kære Bente
  Ved du at Sommerfuglen har 50% på nogle Garner fra Noro, bl.a. Flower bed tro jeg den hedder. Jeg håber du ser denne mail, for det slutter i dag. Venligst Lykke

  1. Hej Lykke.
   Jeg har set det, tak. Det er rigtig sødt af dig at gøre opmærksom på det! Jeg kan også se at du er med i mit eksperiment ;0)
   Jeg hører hele tiden at jeg kan sprede min blog ved at betale et beskedent beløb. Det virker, må jeg sige – jeg har bare ikke ret mange penge, så jeg må ‘nøjes’
   med dem der selv finder den. Det er også fint!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.