Nu kommer foråret!

20160323_093226

Jeg kan se det, lugte det, mærke det i mine led – nu kan jeg begynde at lave have! Det bliver en helt ny slags have – der er mange omstændigheder, der skal tages højde for; nærhed ved kysten – salt i vinden og milde vintre. Jordbunden; temmelig sur under granerne – det gir mulighed for mange af de surbunds planter jeg holder meget af, Sol/skygge, læ/vind – der er nok at tænke over.

20160322_181709 (2)

Jeg skal have pil i lange rækker, juleroser i store mængder, sibirisk portulak over det hele, vintergækker i hvide plamager, vibeæggene skal stå og nikke over det hele. Hosta, hortensia, bispehue, græsser….

20160322_181749

I højbedene skal der være georginer og liljer, persille og hvidløg….

Mine nye naboer har tilbudt mig alle mulige stiklinger, knolde og løg – fantastisk!

20160322_185415 (2)

4 tanker om “Nu kommer foråret!”

 1. Hvor ser det godt – flot og hyggeligt ved dig! Vil glæde mig til at se alle dine blomster – og sjalet er blevet smukt! Altid en lise at se dine billeder!
  Knus og en rigtig god påske til dig Bente
  Kirsten

 2. Jeg kan se din dejlige have for mig, det bliver skønt.
  Håber der komme mange forbi dine vinduer, ønsker dig en god påske i dit dejlige nye hjem.

  1. Hvor er det dog sødt af dig, Marianne. Jeg laver lige et indlæg om hvordan den ser ud nu – så kan jeg bedre prale af den når det bliver rigtigt fint!
   Der går ikke én dag, hvor det ikke banker på min dør – tilbud om blomster, tilbud om vintergækker, erantis, grene, en pose med jordskokker, en tur til byen, jeg er dybt taknemmelig for al den venlighed jeg møder her. – og på bloggen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.