Naturens gaver

Se, hvad der kom imellem alle de visne stauder i bedet – så smuk og fin og ‘prinsesselyserød’, som Anna på 4 kalder den farve. Liljen har jeg godt nok lagt, men jeg troede den var gået til, da den ikke kom sammen med de andre.

2014-10-22 12.23.03

2014-10-22 12.22.46

I går bevæbnede jeg mig med en pose på en lang stang, og gik ud i regnen for at plukke de sidste pærekvæder. Selvom jeg har givet rigtig mange væk, er der stadigvæk mange – mange – mange – hvis du vil ha, er det bare at henvende sig! Jeg har taget et billede af de, der ligger i mit fad på sofabordet, sammen med min pen, så I kan se hvor store de er!

2014-10-24 10.43.02

2014-10-24 10.26.14

Ellers strikker jeg fra kl 5 om morgenen, jeg tror ikke det varer længe før jeg har noget at vise.

18 tanker om “Naturens gaver”

 1. De blomster er rigtig fine, men især dine krukker med mos, sten og kogler er et godt tip…
  Hvordan går det med dine brandebluser og trøje? Hvornår og hvor kan man købe opskriften?

  1. Tak for de pæne ord – jeg får røde ører af dårlig samvittighed; Jeg har ikke kunnet nå at få kits lagt på min blog, og opskriften kan kun købes med garn. Jeg håber det lykkes i næste uge, men jeg er nødt til at have et godt udvalg af både mønsterfarver og bundfarver inden jeg lægger det på, og garnet er ‘undervejs’. Hvis du har et konkret ønske til farver, kan du skrive til mig, så har jeg det måske ;O) Jeg arbejder alt det jeg kan, men har jo desværre kun 2 hænder.

 2. Det har jeg fuld forståelse for,men skulle jeg være heldig…så er jeg til grønne, gule, koksgrå og naturfarver….Af de tre på dit billede kan jeg bedst lide den koksgrå..
  Håber at kunne komme til at eje en brandebluse, …tænker lidt om den ikke også vil være pæn som kjole…..?

  1. Jeg er sikker på at den vil egne sig godt som kjole – spændende!
   Hvis du sender mig din adresse, kan jeg sende et par garn- og farveprøver. Jeg skal uploade din kommentar, så du behøver ikke frygte at dine personlige oplysninger kan læses af alle. Jeg kigger lige i morgen, det er vigtigt med dagslys.

   1. Det lyder sørme godt….og jeg har så stor tillid til din farvesans, at jeg syntes du skal vælge for mig…bare undgå røde og lyserøde farver….det vil være en stor lettelse for mig, for jeg bliver så forvirret, når jeg skal vælge farver via farveprøver..du syntes måske at det er et stor ansvar, men nej, jeg er åben for overraskelser…Og glæder mig.

     1. ja,..en str.M er sikkert passende og vil lige tilføje, at jeg strikker løst..
      Nu kender jeg jo ikke målene i opskriften, men jeg har det bedst med lidt bevægelses frihed, så en brystvidde på min.50 cm. vil være fint.
      Er din strikkefasthed 24 vil min nok være 22.

     2. Hej Kirsten. har været uden net hele dagen – træls.
      Det med strikkefastheden gør mig lidt bekymret; bærestykket skal strikkes fast, ellers holder blusen ikke formen. 22 er for lidt, kan du komme op på 24, hvis du strikker på p 2,5? Jeg har fundet 2 garner som er så fine sammen.
      Har du mobilepay? det er så let at betale med, ellers får du bare mit kontonr.

     3. Ja, jeg må gå ned i pinde str….skal nok få det til at passe…er spændt på farverne.
      Min mand har mobilpay, så han kan klare betalingen.

     4. Det lyder godt. Kan du li blå og grønne farver sammen? ellers skal jeg have nye bundfarver, det skal jeg alligevel – der går måske 4 – 5 dage ekstra.

     5. Ja, det kan jeg….bare ikke marineblå eller skal vi kalde den meget mørke blå…..jeg er rigtig spændt og meget nysgerrig..

     6. Ok, så sender jeg det i morgen! mit tlfnr er 41618680 – hvis din mand sender via mobilpay, kan jeg se det i morgen på min bankkonto.
      Garn til kjolen med opskrift koster 625,- incl porto. Hvis du ikke bryder dig om garnet, tager jeg det gerne tilbage. Du kan også få en anden bundfarve, mønsterfarven passer godt til en koksgrå, som jeg har bestilt. Men det skal ikke være så kedeligt ;O) Jeg har også lidt ekstra garn, hvis det bliver nødvendigt, men jeg regner ikke med at du er 194 cm…….

     7. Super godt, det er noteret….er sikker på at den bliver fantastisk og helt speciel. Nu skal jeg lige have fat i gemalen…..
      Tak for din indsats..sender dig lige en SMS . når jeg har modtaget pakken.

 3. Uhm, de ser gode ud, de kvæder. Jeg kommer desværre ikke til hovedøen før om tre uger – og jeg ved ikke engang om jeg kommer i nærheden af dig … jeg skal til Ejstrupholm 😉

  1. Du kommer endog meget tæt på – 12 km! Hvis du har mulighed for det, ville jeg synes det var så sjovt at du kom forbi. Og kvæderne er med garanti gode også om 3 uger. Min datter bor i Ejstrupholm. Nu håber jeg ikke det er den 22. – 23., da er jeg ikke hjemme.

 4. Naturen spiller os et puds af og til.
  Prinsesselyserød… god betegnelse. Vi har en Gallarød, efter den kjole Gitte bar til Galla fest på gymnasiet.
  Fantastisk kvædehøst du har haft.

  1. Jeg tror alle familier har en masse ord eller talemåder som stammer fra små børn. Jeg kan fx ikke se spaghetti uden at tænke på min søn, som sagde ‘basgetti’ – ord, der begynder med s er svære at sige for små børn.
   Vi har jo 2 hunde, og da Anna var mindre sagde hun altid ‘hvor er hunderne?’ – vi siger aldrig andet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.