Næsten færdig!

Min fantastiske Stephen West – trøje er færdig – jeg mangler kun kanterne, men må vente på den gule ‘candlewick’ hos cashmerecompany.dk. Lisa sender den expres. Candlewick er den let sennepsgule, som er strikket i bla det venstre forstykke.  Og så mangler jeg det nederste stykke på ryggen – det er bøvlet….

og i højre forstykke. Det er jo ‘marled (meleret) magic’

Intet er så skidt at det ikke er godt for noget – så nu kan jeg med god samvittighed gå i gang med et nyt projekt.  ( ja, ja – jeg ved godt at jeg har ufoer liggende, men de skal nok blive færdige !

Det bliver også en Stephen West model, eller rettere, som han så poetisk skriver: ‘Jeg forestiller mig en pingvin, der skal til fest, som syr eller strikker sig en kimono i alle de farver hun ikke har til hverdag’ – deraf navnet Penguono.

Jeg er ved at tage garn fra til penguono… jeg elsker Stephens måde at starte en ‘opskrift’ på;  ‘tag alle dine rester og alt det garn du egentlig havde kasseret frem, og sorter det i farver… -tykkelserne ordner vi senere ved at strikke med 1, 2 eller 3 garner sammen.’

 

4 tanker om “Næsten færdig!”

  1. Hej Helle.
   Tak – jeg er også meget glad for resultatet – jeg lover at ‘optræde’ i den så snart jeg er færdig med kanten.
   Det har trukket lidt ud md garnet, men nu har jeg fået det, og har kun én undskyldning tilbage ; jeg er begyndt på en ny Stephen West ‘restetrøje’….
   Det er et fantastisk koncept; ‘brug hvad du har’, denne gang Penguono. Det vil også være noget for dig, Helle!

 1. Det bliver spændende at se dig posere det færdige værk.
  Og jeg elsker farverne til det nye projekt. Konceptet med at tage, hvad man har, er godt – men hvordan kan man være sikker på, der er nok? Det er jo ikke altid, men kan sende bud efter supplement?
  Hanne

  1. kære Hanne.
   Som du nok kan læse mellem linjerne, så kniber det med overskuddet i øjeblikket. Men det er en daglig glæde at KUNNE vælge de garner jeg har lyst til, i de farver jeg har lyst til. Jeg har heldigvis et rimeligt velassorteret garnlager!
   Faktisk er jeg blevet så bidt af at strikke denne trøje, at jeg har givet mig selv lov til at lave den færdig, før jeg strikker kanter på den anden. Men den glæder jeg mig også til at få færdig!
   kh Bente

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.