Når jeg blir færdig…

med at strikke Brandebluser, så kunne jeg godt tænke mig at strikke denne smukke jakke – i grønlige farver i stedet for de lys lilla. Den kommer i Rowans hæfte nr 56, som jeg har bestilt…

e65beb5ec14233bdda5d2000027f9837

Denne her synes jeg er sjov; den kunne jeg også godt tænke mig at strikke – i helt andre farver. Det er da en fantastisk havetrøje…. har fundet den på Pinterest. classygirlswearpearls.com

8b22110fc22aa83783381f09867b6eb3

 

9 tanker om “Når jeg blir færdig…”

 1. Rowan har nogle meget smukke, klassiske ting – jeg har også flere af deres hæfter og har strikket en del ting derfra. Nunmer 56 ser også ud til at være værd at investere i – den jakke er ganske rigtigt ualmindelig smuk.

  1. Jeg er så enig – Rowan og Brooklyn tweed er klassiske og alligevel fornyende hver gang der kommer noget fra dem. Noget af det lækre er også garnet – det er uovertruffet lækkert – og dyrt! Jeg har ikke fået nr 56 endnu, men jeg glæder mig….

  1. Jeg har jo et luksusproblem, for jeg har lige fået en anden bog fra Rowan ind ad døren – og der er også så mange smukke !!!
   Men jeg holder en laang pause fra bestillingsstrik efter strikfestivalen……

 2. Fine modeller du har kig på. Men jeg glæder mig nu også til at se fortsættelsen på din brandebluse 😉
  Jeg tror, jeg endelig er blevet dus med at skrive kommentarer her – det har ellers drillet mig en del 🙂
  Kærligst Henriette

  1. Tak skal du have – jeg strikker på 4 bluser på én gang, 5 faktisk, og det er lidt trættende fordi de er ens i konstruktionen. Men lige pludselig er jeg færdig…
   Fremover lægger jeg kun detalje billeder på min blog; jeg har hørt fra en dame som mente at hun kunne strikke en brandebluse ud fra mine billeder. Det er ikke meningen! Det er så dejligt at få kommentarer, uden dem har jeg i hvert fald ingen glæde ved at skrive på min blog – så tak fordi du blev ved!

    1. Der er stadig et billede af én af dem den 16.6., men jeg har pillet de fleste billeder ud fordi der er én, som er i gang med at kopiere den. Folk er ufatteligt frække – og hvad kan jeg gøre? Jeg tror jeg piller det sidste billede af også, men du skal lige have tid til at se den først….håber du kan li den. Jeg har lavet 5 udgaver, og er i gang med den 6.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.