Mine pærer er gået agurk.

Jeg har aldrig set det før, måske har I ? Mine pærer hænger bogstaveligt talt i klaser – er det en sygdom eller er det mon en følge af min alternative beskæring? Jeg kunne forestille mig at små, som fx gråpærer, kunne lave det nummer, men de store pærer?

2014-09-05 11.00.02

2014-09-05 11.00.12

I går havde jeg det så godt, at jeg kunne plukke blomster, og det benyttede jeg mig af.

2014-09-04 11.54.30

 

6 tanker om “Mine pærer er gået agurk.”

 1. Kære Bente. Hvor ser det dog dejligt ud med æbler, pærer og blomster. Den danske sensommer er nu helt speciel og efteråret oven i hatten:) tak for de dejlige billeder.

  1. Hej Helle. Ja, det er en overflod, en skam I ikke er her til at aftage noget af det. Hindbærrene og brombærrene er der også gang i. I dag er der en helt speciel luft; den lugter af – det er svært, men du ved jo selv hvordan en septemberdag i solskin dufter! Jeg håber I kan nyde duftene i Beiruth – jeg ville gerne snige mig med på lørdagsmarkedet! Kan du ikke tage nogle billeder? Ved jo I har det godt alle 5. Hils!

 2. Vi har kun få pærer…. Og æblerne blev ikke så talrige som der tegnede til. Myrer og andre kræ har mæsket sig!TRÆLS!
  Så jeg nyder dine billeder…. Smuk buket DU har plukket!

  1. Tak tak tak – du kan også tro jeg nød det!! Jeg plukkede faktisk 2, meen man skal jo ikke overdrive…
   Jeg synes det er nogle mærkværdige pærer; jeg har slået op i en bog, og kan ikke finde nogen der gør sådan. Og det var ikke en strikkebog ;O)

 3. Sikke en overdådighed, du må have gjort noget rigtigt med de pærer. Og dejligt at høre, at du er lidt mobil igen – det var den dejligste sensommerdag i går, perfekt til havenydning 🙂

  1. Jeg tror nu det er mere held end forstand! Ja, det var så pragtfuldt vejr, sol og lidt diset, varm og krydret duft – af moden frugt og jord og ….
   jeg var ude det meste af dagen og plukkede også hindbær! Jeg er ved at blive frisk igen. Men op kl 03.32 igen i nat………..pyt, det bliver bedre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.