Mine indkøb.

Selvom jeg havde meget travlt i søndags, nåede jeg alligevel i strakt galop rundt 2 gange; én gang for at se hvad jeg ikke kunne leve foruden, og én gang for at hente det! Jeg er en hund efter keramik, og vi er så heldige at have én af de bedste lige i nabolaget. Nina Lund, som har værksted i Hedegaard. Jeg faldt for denne skål, som er i stentøj, og derfor kan gå både i ovnen og i fryseren. Jeg elsker begitning, som er en tynd lerfarve der bliver smurt på med en pensel inden den transparente glasur. Hun har nogle smukke krus i samme mønster, dem vil jeg gerne have fingre i.

2014-09-30 10.14.30

2014-09-30 10.15.30

Jeg købte 3 nøgler garn, Noro, selvfølgelig, i kvaliteten Cashmere flavour. Det er meget tyndt, og jeg har en plan om at strikke en meget tynd trøje i striber, skiftevis med en enkelt tråd babyalpaca på pind 2 1/2………..

2014-09-30 10.03.03

Jeg har stadig ikke hørt fra TV Syd, men jeg sender en rykker, hvis jeg ikke hører noget i denne uge. Jeg så ikke den 2. udsendelse, men jeg har ingen illusioner om at den var bedre end den første!?

2 tanker om “Mine indkøb.”

  1. Jeg er gået væk fra keramik… Er mere til glas!
    Garnet ser så strikmigstraks ud…. Glæder mig til at se i hvad…
    Hmmm spændende om TV Syd reagerer… Jeg synes anden udsendelse gled lidt(!) bedre end første… men jeg er ikke imponeret af forvaltning af sendetid og mulighed for at sælge krea esprit til masserne…. Jeg kan bedre lide TVMV Kludetæppet!!!

    1. Jeg har selv drejet og lavet relieffer af ler, og altid været meget glad for keramik. Glas, derimod, siger mig ikke ret meget, med mindre det er gamle drikkeglas. Garnet må vente lidt, jeg skal hvile mig en del hvis jeg skal til Lystbækgård på søndag…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.