Min nye cykel..

Her er et billede af en cykel der står inde og hviler sig, i stedet for en totalt udsplattet fladmast kone der hviler sig – det første er kønnere end det sidste!

20160517_170500 (2) - Kopi

Jeg er et ærkefjols, men det har jeg været i snart 65 år, så mon ikke det bliver ved med at være sådan. Jeg  tænkte, da jeg stod op, at jeg kunne jo cykle til Assens – der er kun 10 km, og er jeg kommet derind, kommer jeg nok også hjem igen ;0) Jeg glemte at tage højde for at det nok er 15 år siden jeg sidst cyklede så langt……… ad cykelstien blev de 20 km til 30 km, ca sådan viste km-tælleren. Men det var den kønneste cykeltur jeg nogensinde har kørt; vand på den ene side, blå himmel og lysende gule rapsmarker på den anden. Fantastisk befordringsmiddel –

20160518_135032

Her befinder jeg mig resten af dagen – jeg ved godt hvilken legemsdel jeg har mest ondt i – gad vide hvor længe det varer? Det skal for en ordens skyld tilføjes, at det er en elcykel,  jeg har lånt i 8 dage – mon jeg når at komme mig så meget, at jeg kan nå én tur til?

2 tanker om “Min nye cykel..”

  1. Super lækker cykel, dejligt at låne. Du skal afsted igen, det er den måde du hurtigst kommer over ømheden på. Men du behøver ikke at cykle til Assens igen, tag en kortere rute.
    Mit humør er ikke for godt for tiden, min medicin virker ikke så godt. Men det kommer nok.

  2. Ej hvor dejligt – hvor kunne jeg ønske for dig – at du selv kunne få sådan en cykel. Så kan du komme langt omkring. Dejlige billeder – jeg skal selv ud og “plukke” syrener til vaser til week enden – en smuk smuk “blomst” !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.