Min mor er syg.

Min mor og moster var på besøg her hos mig for 3 uger siden, hvor vi sad og guffede napoleonskager og var på have ‘vandring’ – kort sagt en rigtig dejlig dag.

Min mor blev indlagt på hospitalet og sendt hjem igen 2 gange i forrige uge, og indlagt igen i sidste uge, hvor de for første gang scannede hende, med et meget sørgeligt resultat. Hun har cancer  flere steder i kroppen, bla i leveren.  Hun kan ikke helbredes, men hun kan hjælpes til at få den sidste tid uden smerter.

Den sidste tid? Det er umuligt at vide hvor lang den bliver – er det uger, måneder eller år? Vi ved det ikke – der er så meget vi ikke ved.

Til ære for min lille, seje mor sætter jeg et billede af blomster i her.

cropped-2014-10-01-17.38.34.jpg

 

9 tanker om “Min mor er syg.”

 1. Sender alle de kærligste tanker til dig – mange tanker – selv været det igennem – alt alt det bedste til dig.
  Knus og kærlige tanker
  Kirsten

 2. Hvor er jeg ked af at høre, at din mor er syg, der er så meget vi ikke ved, og heldigvis eller måske desværre ved vi ikke, hvornår et hele ender. Jeg håber og ønsker, at din mor får en god og rolig afslutning på livet.
  Min mor blev 90 år i sommer og har netop også fået konstateret leverkræft. Så her står vi og ved heller ikke, hvad der skal ske.
  Jeg har været bekymret for dig, men kan nu bedre forstå, hvorfor du ikke har givet lyd fra dig.
  Pas godt på dig selv.

  1. kære Marianne. Tak for din mail; jeg vil også tænke på dig.
   Men vi må samtidig være taknemmelige over at have fået lov til at beholde dem så længe.
   kærlig hilsen Bente

   1. Det må vi nemlig være taknemlige for, og at de har været friske og rørige indtil nu. Min mor har stadigvæk gang i strikketøjet, karklude til alle børnebørnene.
    Ha en god weekend.

 3. Kære Bente. Nu var der endelig faldet ro på og du nød dit lille hjem og naturen omkring dig.
  Det gør mig ondt at læse at din mor er syg. Ingen forventer den udgang af en indlæggelse. Jeg håber, det lykkes jer at få en god tid sammen, i samarbejde med de forskellige teams tilknyttet plejen.
  Knus. Anne

 4. Åh nej Bente, det gør mig ondt at høre, at din mor er blevet ramt af cancer. Jeg håber det bedste for hende og sender jer de varmeste tanker.
  Kærlig hilsen Ulla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.