Min første buket.

Jeg har altid syntes det var den største fornøjelse at lave buketter; før i tiden, når vi blev inviteret i byen, glædede jeg mig altid til at lave en buket til værtinden. Og hvis vi skulle have gæster, var den største glæde at pynte bordene med blomster. Nu kan jeg igen lave buketter – fra min egen have. Godt nok en tilsnigelse, da syrener og vild kørvel er fra det tilstødende skovbryn. Men jeg har plukkeret!

20160511_205314

Da Lykke var her for at hjælpe med mit havehus, havde hun den lille orangefarvede vase med. Jeg havde den fine mundblæste skål, men den så meget ensom ud. Nu er det meget bedre….. og ved siden af, det store træfad, som jeg har fået af min søde svigerinde. Det er stor; 73×38 cm – er der nogen der har et bud på hvor gammelt det er?

20160511_205352

Jeg har fået nogle problemer med wordpress; pludselig kan jeg ikke aktivere svar-knappen på kommentarerne. Derfor får I mit svar skrevet ind efter kommentaren. Mystisk……

 

 

En tanke om “Min første buket.”

  1. På vej hjem fra Nordjylland kunne vi rigtigt se hvor langt alt var fremme i forhold til i søndags! Syrener, gyvel, kastanie… Der er to forrygende uger i maj hvor alt går helt amok!
    Så det må være gyldne tider for blomsterbarnet Bente 😉
    Dine buketter er altid en fornøjelse at se på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.