Menneskerettigheder..

I dag har jeg været ude fra kl 06 til kl 20. Ikke for at slå en rekord, men fordi jeg ikke kan få mig selv til at gå ind i det pragfulde vejr! Jeg håber I alle har en lille plet, hvor I kan høre fuglenes sang, nyde solens stråler og se på noget grønt, der vokser. Det bør være en menneskeret!

20160510_110618

20160323_124842

Det var før og efter

20160510_110650 (2)

Eet mere efter; man begynder at kunne se at jeg ikke sidder og strikker hele dagen….

20160510_193225 - Kopi

Her er jeg spændt på om planterne vi gro – der drypper en masse harpiks fra granerne, det har jeg aldrig set før.  Jeg prøver at sætte de mest robuste planter jeg har, så må vi se om det betyder noget. Hold op, hvor ville jeg gerne vinde i lotto, så kunne jeg købe nogle klematis og andre klatrere, nogle store buske til at klæde huset på i, og ca 3000 løg af tulipaner, vibeæg og liljer………

Nyd de sidste 2 dage af det fantastiske vejr – i denne omgang.

 

5 tanker om “Menneskerettigheder..”

 1. Åh hvor ser det skønt ud, du har vel nok været flittig, jeg har kun trukket mælkebøtter op, og ellers siddet ude under vores store gran, der er dejlig skygge og en svag vind.

  1. Jeg HAR været flittig, men i dag og i morgen, de to sidste gode dage, holder jeg fri!
   Jeg har trukket 2 trillebøre m top på af mælkebøtter – utroligt så mange der er!
   I dag vil jeg bare slappe a’ med mit strikketøj.

 2. Hvor er det et fantastisk sted du er ved at skabe!! Og som altid skønne, skønne billeder. Dine “hviledage” med strikketøjet er fuld fortjent – sikke et arbejde du har været i gang med 🙂

  Hej Henriette.
  der er noget galt med min akismet, derfor svar her:
  Tusind tak, det skal nok blive godt med tiden. Men der går et par år før planterne vokser til.
  Jeg nyder det!

 3. Hold da op, hvor har du været flittig, det skal nok blive en fantastisk have, det ses allerede👏. Nyd endelig de sidste gode dage i denne omgang med dit strikketøj, for det kan der da ikke have været meget tid til i den sidste tid efter den forvandling, der er sket med din have. Og rigtig god pinse! Når den tid snart kommer😊.
  Hej Ulla.
  Der er noget galt med min akismmet, derfor svarer jeg på denne måde.
  Jeg er glad for at du kan se forskellen, jeg har også slidt i det. Men det er sgu så dejligt at få tingene til at se bedre ud..

 4. sikke stor forskel på før og nu haven – du har været meget flittig, din have er så hyggelig og fin – spændende at følge den .

  En velfortjent hyggedag til dig i morgen.
  Det har virkelig været nogle pragtfulde dage – sikke jeg har nydt dem og planterne vokser så man nærmest kan se dem gro – i sær tomaterne i drivhuset.

  Tak Elin.
  Der er koks i min akismet – derfor svarer jeg her. Jeg nyder også vejret helt vildt – det er som en uventet gave!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.