Med fødderne i vindueskarmen…

Jeg er ved at strikke et sjal på bestilling, og det gir tankerne fri – og jeg kommer til at kigge på mine ting; de ting som betyder noget specielt for mig, som alle sammen har en historie, og som tilsammen udgør det, jeg kalder mit hjem.  En keramiker jeg kender, havde en skotøjsæske med første gang hun besøgte mig.  Da jeg fik den overrakt som ‘en buket blomster’ gik det op for mig at den var meget tung.

2016-01-05 10.56.09Ikke så underligt -det var et par fødder i str. 39 i stentøj. Behøver jeg at sige, at jeg er totalt vild med dem? Lige i øjeblikket ligger de i vinduet, men jeg har tænkt på at hænge dem op udenfor, lige under husnummeret – mon ikke der er nogen der vil kigge ?o)

I forgårs, da solen gik ned, så det sådan ud….

2016-01-06 15.30.28

Jeg har fået utallige henvendelser fra facebook om at gøre lidt reklame for min blog. Så for 250 kr købte jeg reklame i 7 dage.  i dag, efter 3 dage, er seertallet steget fra få hundrede til over 15000 ! Hold da lige ferie – jeg må vist hellere se at stramme mig an; det har også medført flere ordrer, Fedt !

 

 

8 tanker om “Med fødderne i vindueskarmen…”

  1. De fødder er bare for lækre – hjem er for mig det sted, hvor jeg er omgivet af de ting der har betydning for mig.
    Dejligt for dig med opmærksomheden omkring din blog og med bestillingerne.

    1. Hej Marianne.
      Tak, og ja – derfor kan jeg blive helt trist når jeg ser hjem der ligner en møbel forretning. Ja, i dag er det over 20000 – det er meget vildere end jeg havde troet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.