Mareridt?

Jeg gik i seng kl 21,  stod op igen kl 01 – og  blev oppe. Først fordi jeg ville se klovnen blive dukket, senere på natten fordi jeg begyndte at forstå, at det amerikanske folk ville have stemt på hvem som helst, der ikke repræsenterede ‘the establishment’, og til sidst, op ad formiddagen, da erkendelsen tonede frem, fordi jeg ville høre hvad verden sagde til den nye leder….

Nu har jeg sovet er par timer, men det var ikke en dårlig drøm – han var der stadig da jeg vågnede. Uffe Elbæk har skrevet et indlæg på fb. der dækker mine tanker om nattens begivenheder.

20161109_114455

Der har jo været en del udsendelser af politisk karakter op til valget, og uden at have talt timerne, kan man bare se på længden af dette tørklæde, som jeg har strikket imens. Jeg er meget interesseret i politik, men jeg tror jeg har fået nok for en tid!

Min spisestue er blevet lidt mere ‘stilig’ – jeg er meget glad for de to gamle terriner.

20161107_122730

Den lille har jeg købt på et loppemarked i Nyborg sidste sommer, og den store har jeg købt af min søde svigerinde, der har deniceslopperoglus.dk, søg evt. på fb.

4 tanker om “Mareridt?”

  1. Smukt – smukt – smukt – ! flittige hænder og jeg er helt vild med din opstilling både bordet billedet og de “nye” terriner.

  2. Smukt bord og smuk tørklæde, der har virkelig været meget politik, men at det skulle ende sådan, er uforståeligt. Jeg dropper også lige emnet for en tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.