Mange jern i ilden….

 

2016-01-31 14.32.14

Jeg har det sådan, at jeg får nye ideer hele tiden, og mine håndbevægelser er ikke så hurtige, at jeg kan nå at strikke den ene ide færdig før den nye trænger sig på – derfor har jeg i øjeblikket mindst 3 stk arbejder liggende, der bare lige mangler de sidste pinde –  2 af dem, i hvert fald. Det grå/messing/auberginefarvede er et tyndt silkeagtigt sjal til indendørs brug, det turkis/grå/blå er den fedeste uld/mohair – det skal bruges udendørs. Det sidste stribede er bærestykket til en kjole………..måske en ufo.

Sideløbende med strikkeriet, skal jeg betrække den gamle stol; vil det ikke se fantastisk ud med den fede silke jeg købte i  Beirut?

2016-01-31 14.37.19

 

 

9 tanker om “Mange jern i ilden….”

 1. Jo stoffet vil være super til stolen, god arbejdslyst. Det stribede ser rigtig godt ud, så det fortjener ikke at blive en ufo. De to sjaler ser dejlige ud. Her bliver der også strikket igennem. Jeg får ikke lagt noget på min blog, men nu har jeg fået en nu pc. Jeg kan ikke få det til at fungere fra min iPad , men har også fået en iPhone , så nu mangler jeg at få de to til at arbejde sammen. Jeg lægger nemlig mit strik ud på instergram.

  1. Hej Lykke.
   Tak for de pæne ord, jeg skal lige have fat i lidt værktøj før jeg kan gå i gang med stolen.
   Tillykke med din nye pc – nye muligheder = nye frustrationer, i hvert fald for mig! Jeg har ikke prøvet instagram – har så meget glæde af dette medie.
   Jeg vil også få problemer med at nå begge dele. Jeg vil alligevel kigge lidt efter dit strik; hvordan finder jeg dig?

   1. l.thomsen på instergram .
    Jeg er også med på Facebook, i kreativ strik, men det er kun lykkedes en gang at slå noget op, men nu tror jeg at jeg har fundet fidusen i det, øvelse gør jo mester.

 2. Halt da maul, hvor er det flot det stof!
  Jeg tror aldrig jeg ville nænne at sidde på stolen med det på (og med en tosset kat i huset er så fint stof på møblerne slet ikke en option!)

  1. Ja, det er vildt flot, og jeg vil prøve at fotografere det andet også – jeg købte nemlig 2 farver!
   jeg har desværre ikke nogen kat mere, men i denne situation er det vist meget godt….

 3. Fantastisk smukt stykke stof, det ser ud til at passe perfekt til den fine, gamle stol. Det bliver godt, håber vi får lov at se det færdige resultat😊.

  1. Kun hvis det bliver godt – og det gør det selvfølgelig….
   Jeg skal ind til byen for at få fat i noget ‘værktøj’ i morgen – så fotoreportage følger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.