Lukas, kapitel 6 vers 41

Det indlæg, der skulle have været pral af min dejlige mand, fik desværre en forkert ‘lyd’. Mest fordi det kom lige efter et indlæg om min frustration over at skulle lave aftensmad hver dag. De to ting hænger ikke sammen, som det kom til at fremstå. At jeg efterhånden synes det er svært at finde på/gøre spændende i forhold til maden, har nok en del at gøre med, at jeg på det tidspunkt af dagen har forbistret ondt.  Mariannes kommentar fik mig til at skamme mig – men først bagefter. Det får mig til at tænke på Søren Kirkegaard, som sagde: ‘Livet leves forlæns, men forståes  baglæns’. Tak, Marianne. Og så må jeg hellere afsløre, at det broderi, som nævnes, er maskinbroderi på grove tweed- og velourstoffer, som skal sys til puder. Min mands ide, og jeg synes de er så flotte, at jeg har opfordret ham til at sælge dem. Jeg vil ikke lægge et billede på uden at spørge ham, så det får I senere. I stedet for får I (igen) et billede af mit dejlige værksted, som min mand har bygget til mig!

2014-03-23 09.28.57

2 tanker om “Lukas, kapitel 6 vers 41”

 1. Superhyggelig håndarbejdshule din mand har sørget for.
  Jeg læste nu ikke nogen negative vibrationer i dine indlæg… Hver især bidrager efter evne til et fællesskab…. jeg tror på at det går lige op i den sidste ende… Vi kan da se tilbage på perioder, hvor det var den ene, der bar igennem og senere den anden. Eller inspirerer …. Jeg har spurgt “dumt” og det har givet Erik nye ideer og Erik har udfordret mig til at strikke motiv på sjalerne….
  Nu er jeg da spændt på at se mere til de puder….
  Har I spist alle kanelsneglene?????

  1. Hi hi, nej – så ville vi ligge og gispe! Vi får gæster de næste 3 dage, vi skal have malet loft og vægge i hele huset, og da vi har loft til kip overalt, er det noget af en opgave. Der kommer 2 malere, som sammen med min mand skal klare det ‘maleriske’ – og jeg skal stå for det kulinariske. (jeg kan jo ikke andet…) Og sådan nogle håndværkere skal leve godt, når de arbejder i weekenden!
   De puder skal du nok få at se, men han er ikke klar endnu, der skal finpudses på ideen. Jeg er helt enig med dig i, at vi skal skiftes, om nødvendigt, til at ‘bære’ – derfor også min overskrift på indlægget i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.