lidt om mig

Indeni 37, udenpå 64, have-, strikke- og flettegal quinde. Rødhåret, buttet, hidsig, utålmodig og nysgerrig er jeg også, født fynbo, boet på Fyn det meste af mit liv. Elsker farver, blomster og fugle.

Jeg bor nu på et af de smukkeste steder i Danmark; i Brunshuse ved dæmningen over til Helnæs.  Jeg har 20 meter fra mine stuevinduer til min private strand – med krystalklart vand. Billederne herunder er taget inde fra stuen.

2016-01-06 15.30.28

2016-02-16 17.34.45

 Alle billeder er taget af mig, i mit hjem eller i min have, og må naturligvis ikke kopieres. Ligesom alt er strikket af mig og det meste designet af mig. Hvis andre har designet, er det angivet.

Hvis du  vil købe en opskrift eller færdig strik ,  send mig en kommentar.

Skov abild’en er fotograferet 20.5.2012 – ud af mit køkkenvindue. Ikke her, men der hvor jeg boede før.

 

 

 

12 tanker om “lidt om mig”

 1. Jeg kan ikke finde din mail adresse, vil du sende den til mig på 60809014 så der kan komme et billede afsted.
  Vh Jane Hansen

  1. Hej igen Jane.
   Undskyld, det var min dumhed – jeg tænkte at når I sender kommentarer, kommer de via min mail adresse, men det er kun abonnenter.
   Jeg opretter en side i morgen, hvor jeg skriver min mailadresse, så kan du sende det dertil.

 2. Kære Bente. Sikke et utroligt SMUKT sted du har evnet at skabe for dig selv, og sikkeutroligt smukke og stilfulde kreationer du har formået at lave., fruhein emmer af glæde og ro ved det underfulde vi kalder livet,natur, og evnen til at se og skabe skønheden i hverdagen.
  Jeg nyder den stemning du har formået at skabe…det kan ikke lade sig gøre uden at der også gemmer sig en dejlig sjæl bag alt dette….hvis vi alle formåede at sætte et sådant præg på verden, ville den afgjort se meget bedre ud…vil du være sød og kontakte mig angående kreering af en trøje, når du hartid. MANGE venlige tanker fra Marianne

  1. tusind tusind tak Marianne – dine smukke ord falder på et tørt sted! Og det er en kæmpe motivation til at fortsætte, eller gøre det endnu bedre.
   Det har været en utroligt svær tid, men jeg vil ikke skrive om det.
   Du kan tro jeg vil tænke på dig når jeg, næsten hver dag, tænker i farver og faconer….
   – til de, der ikke kender mig, vil jeg lige fortælle, at Marianne er en vildtfremmed kvinde, der sender så smukke ord til mig – fantastisk!!

 3. En skøn blog at læse her fra Grønland. Det emmer af kreativitet, natur- og haveglæde. Jeg elsker at læse din blog og frydes af dine smukke billeder og beskrivelser af haven, naturen og dine kreative og flotte produkter. Jeg/vi har sommerhushave på Sydvestsjælland, kan desværre kun være der i ferierne og nyde haven i 2. række til vandet. Grunden er mest naturgrund, men vi har dog plantet til med smukke blomstrende buske og nogle få stauder, der kan passe sig selv.

  1. Tusind tak for dine fine ord – lige til at blive glad af!
   Jeg har indkopieret dine ord i mit indlæg, ellers kan andre end jeg selv ikke læse dem.
   Jeg ville da gerne vide, om det er totalt umuligt at have en have i Grønland ?

   1. Kan du ikke fjerne min email fra bloggen, den er “røget med” 🙂 i bloggen.
    Jo, vi kan godt have en have, men sæsonen er meget kort og blomster skal være meget robuste. Vi har ikke grunde – jorden kan ikke ejes – men vi kan godt lave lidt småbede og ellers være heldige med et indhegnet stykke – muld er der næsen ikke, så der skal muldjord på og det er kostbart.

    1. Det må du undskylde – det er gjort. Jeg håber ikke du har fået ubehageligheder.
     Næste gang du skriver (det håber jeg du gør), vil du så ikke være sød at skrive på ‘kommenter’ – så kan andre også læse dine kommentarer.
     Det med at man ikke kan eje jorden, det vidste jeg faktisk godt. Så er det en kostbar affære at lave en have.
     Men der er fordele og ulemper alle steder – du har den skønneste udsigt man kan forestille sig!
     Jeg skal også købe jord; det er en gl. parkeringsplads, og jorden lider af traktose, så jeg køber jord hver gang nogen har ærinde til fx ‘jem og fix’ – plantesække er det billigste. Har I ikke jem og fix oppe hos jer?
     mange hilsener Bente

     1. Tusind tak, jeg skal nok kommentere det rigtige sted fremover 🙂 Ellers vil jeg fortsat nyde dine indlæg og billeder. Vi har ikke jern og fix her i Nuuk, men vi har Stark og Brugsen. En dag vil jeg sende billede af vores udsigt, hvor en entusiastisk medlem af vores haveforening har anlagt en lidt vild arktisk have, som vi har direkte udsigt til fra stuen og terassen og med fjord og vand i baggrunden.
      God sommer og tak for de dejlige indlæg, som jeg altid glæder mig til at læse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

– om blomster, farver, garn, strik og livets glæder i almindelighed