Kom an jul!

Så er juletræet sat på fod og bliver pyntet af morfar og Anna i eftermiddag, julebordet er pyntet og Valde har fået plads ved højbordet sammen med nisser og isbjørne. Fuglene har fået fedt og kerner, og fårene og køerne har fået hø og halm. Kagerne er bagt, konfekten er lavet og risengrøden står i sengen og hygger sig. Der har ikke været tid til meget strikken den sidste tid, men det kommer i juledagene.

2014-12-23 11.27.37

Jeg har fået den dejligste mail fra Marianne, som sender billeder af to kjoler og en hue hun har strikket efter mine opskrifter – jeg lægger billederne ind under ‘læsernes strik’. Jeg håber at modtagerne bliver glade for gaverne!

005

2014-12-23 11.40.33

11 tanker om “Kom an jul!”

 1. Hygge i familien med vigtige ting… Pynte juletræ tages alvorligt! Og risengrøden i sengen… Firbenede og fjerede væsner har fået deres forsyninger.
  Julen er nær.
  Må I få en hyggelig jul alle sammen.
  Gerne med plads til strikkepauser!!!

  1. Tak Anne. Jeg tror at det bliver jul, også hos os – selvom der har været nogle forhindringer, som du ved. Tusind tak for din hilsen, jeg håber I også får en rigtig dejlig jul! Og strikkepauser – de er lagt ind! Knus.

 2. Hejsa! Den nederste er min Brandebluse, som jeg købte kit til på strikkefestivalen i Brande. Den er rigtig lækker! Håndledsvarmerene er på vej, jeg strikker også på en bluse til mig selv ind i mellem. Det er jo godt at have lidt forskelligt! Glædelig jul til jer i Brande. 🙂

  1. Hej Marianne; jeg kunne heller ikke forstå det, synes nok den lille kjole var lidt bred i det! Jeg er så glad for at du synes den er lækker – håber du får glæde af den. Også glædelig jul til jer i Hune.

 3. Kære Fru Hein – stort smil:
  Influenzaen kaldte her i huset –
  men vil ønske dig og dine en rigtig rigtig dejlig jul
  samt alt det bedste for det nye år – der kommer.
  Kærlig hilsen
  Kirsten

  1. Kære Kirsten. Hvor har jeg ondt af jer, sikke en måde at fejre jul på! Tusind tak for det fine julekort; jeg har forsøgt at returnere et svar i samme stil, men har åbenbart lavet en fejl – i hvert fald har jeg fået det lige i synet igen! Jeg håber I er ovre det værste, og at vi snart kan ses?
   Kærlig hilsen Bente

   1. Kære Bente
    Jeg har fået dit fine kort og tusind tusind tak – du har nok fået det svar, at jeg har åbnet det – American greetings giver besked om kortet bliver åbnet eller ej – og det synes jeg er mægtig dejligt.
    Jeg håber også så inderligt at det snart må lykkes – men hold da fast, hvor har og er jeg træt – men går gode sjove ture med Bøllo – og det i sig selv en stor livsglæde. Enmega glad hund og det der med glæde, har jo det med at sprede sig.
    Stort knus herfra og et rigtigt god nyt år til jer
    Kirsten

    1. Influenza kan sætte én tilbage i en sådan grad, at det tager lang tid at komme over trætheden. Men det er en god ting at gå ture, og – som du selv skriver – man kan ikke andet end at blive glad over en hund (eller to) der er så lykkelig for en tur ud i naturen. Jeg håber du når at blive i stand til at hoppe ind i det nye år – i hvert fald vi jeg ønske dig godt nytår !!!

     1. Tak i lige måde Bente – også et rigtigt godt nyt år til jer.
      Kæmpe knus til dig – vi skal ses i det nye år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.