Kits, kits, kits

Jeg har lagt billeder af ‘kvadrat’ og ‘Brandeblusen’ ud på en side, der bare hedder ‘kits’. Der er underafdelinger, hvor man kan vælge at se på de 3 slags, der kan købes.

2014-10-30 12.03.59

I går, da jeg ville fotografere ‘kvadrat’ i haven, kom der flere hundrede gæs lige hen over mig – jeg skyndte mig at tage nogle billeder, og eet af dem kan I se her. Vi ligger åbenbart på en trækrute, det sker hver dag at en stor flok fugle kommer lige hen over. Ved 17-tiden kommer der hver dag en flok svaner, det er et pragtfuldt syn!

2014-10-30 12.03.15

 

6 tanker om “Kits, kits, kits”

  1. Hi i – det glæder mig at du kan li den; jeg luftede den på Lystbækgaard til høstmarkedet, og fik så mange positive tilkendegivelser at jeg gik hjem og skrev opskriften! Den er så god til lidt runde piger; min mand siger jeg ligner en million i den……men den løber ingen vegne.

 1. God ide med et afdeling for kit…s
  Min Brandebluse er mit luksusstrik. Det kommer med til strikkemøder… jeg har behov for noget mønsterfrit strik. Og der er det perfekt og lækkert at sidde med.
  Du bor altså et godt sted for naturnydelser. Flot foto af fuglene på vej mod ramsarområderne.

  1. Jeg elsker de fugletræk, det er en af de meget positive ting ved efteråret.
   Jeg tog 3 billeder, eet af begyndelsen, eet i midten og det jeg satte i bloggen.
   Jeg glæder mig til at se brandeblusen færdig. Pas nu på ikke at lave den for stor; jeg er overbevist om at du ikke skal strikke mere end 130 – 134 plisseer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.